Zdjęcia piękne
Zostaję
Dużo ich jeszcze jest (i nie wszystkie podróżnicze), ale nic nie jest pewne...mysza73 napisał(a):a jak Twoje plany Kretowe?
Ciekawe czy wytrzymasz do końca ...poti napisał(a):Zdjęcia piękne
Zostaję
A Tobie to się pierwsza strona nie otwiera ,Potter napisał(a):Długo tu jeszcze będziecie gadać ?
Może by tak jakieś zdjęcia ...
Potter napisał(a):Długo tu jeszcze będziecie gadać ?
Zapraszamareq napisał(a):Skoro jeszcze na dobre się nie rozkręciło to również pozwolę sobie przysiąść...
Ta wysepka koło Epidavrosa była ... a dzwoneczek koło Neapolitiwa napisał(a):mysza73 napisał(a):Ciekawa jestem, którego miejsca nie poznajesz ...
Najbardziej, to tej plaży z taką małą fajną wysepką i ten dzwoneczek o zachodzie słońca też super .
pzdr.
Ojjjj tak, Peloponez to idealne miejsce na relaksmajeczka napisał(a)::D bardzo ciepło i wakacyjnie tu u Ciebie, czuję spokój i relaks...
Masz świetną pamięć ... to na Hydrze rządzą osiołkiMikeee napisał(a):Sporo tego zjeździliście. Leniuchowania nie było czyli.
Twój entuzjazm zdradza, że wsiąkłaś w tą Grecję Ciekawa zajawka, złapałem haczyk, będę tu
Kilka lat temu w ramach jednodniowej wycieczki z Aten odwiedziłem Poros, Hydrę i Eginę. Bardzo mi się podobały, pamiętam, że na którejś z nich (chyba Hydra) był zakaz poruszania się jakimikolwiek urządzeniami na kołach. Po drogach mogły jeździć tylko śmieciarki Dobrze pamiętam?
pozdrawiam,
M
No już, już ... zaraz startujemypiotrf napisał(a):Potter napisał(a):Długo tu jeszcze będziecie gadać ?
Popieram Koleżankę w 100% , przypominając o relacji niedokończonej
Agnieszko , wakacje faktycznie wielkie , a zajawka - miodzio
Italia nigdzie się nie wybiera , poczeka tak , jak na mnie
Pozdrawiam
Piotr
mysza73 napisał(a):A to specjalnie dla mistrzyni pakowania - piekary 114
Zobacz jak idealnie nasz Jeep był zapakowany
Ja, to jak Ci pomaluję, to po same łokcie ,Potter napisał(a):Paznokcie Wasze zauważyłam . Następnym razem zajeżdżasz do mnie, masz przeca po drodze, i robisz mi jakieś takie cuda...
Potter napisał(a):Przypadkowa Zamiana sałatki na kartofle i mięso - może ktoś dał się nabrać ale nie ja. Oczywiste, że to właśnie Żarłoku zamówiłaś .
No wiem, wiem, Ciebie Italia zabrała na amenmarze_na napisał(a):Też się pochwalę, że będę zaglądać .
Grekomaniactwo wprawdzie na razie mi nie grozi, ale lubię jak piszesz .
Koło w bgażniku, to fabryczne mocowanie ... więc te uwagi, to do producenta Jeepapiekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):A to specjalnie dla mistrzyni pakowania - piekary 114
Zobacz jak idealnie nasz Jeep był zapakowany
Dziękuję za pamięć....pięknie, samoloty ograniczają bambetle ...a dokładnie to prawie pięknie....bo my to byśmy się przyczepili o to koło wystające nad linię siedzeń....
Zuzia się śmiała jak jeszcze przed Portugalią zamówiłam sobie te palemki ... a teraz same też se zrobiłapiekara114 napisał(a):No i paznokcie super....gdzie dorwałyście z Zuzią te palmowe naklejki?
Wypożyczalnia Global, za 14 dni z ubezpieczeniem - 396 europiekara114 napisał(a):Małżonek do krętych dróg nie przyzwyczajony widać.... A co to za wypożyczalnia i ile sobie policzyła?