Janusz Bajcer napisał(a):Pierwsze śliwki - robaczywki
... zawsze można sobie pośpiewać: "Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało ..." ... ...
Pozdrawiam.
Janusz Bajcer napisał(a):mysza73 napisał(a):albo nie będzie ... bo po wczorajszym meczu mam skołatane nerwy (chociaż przypuszczałam, że tak to będzie wyglądać ... )
Pierwsze śliwki - robaczywki
No to czekam na jakieś słodką relacjęlongtom napisał(a):Jakaś taka słodkowodna chyba się trafi.mysza73 napisał(a):... jakąkolwiek wyspę na ten rok zaplanowałeś?
...
pzdr
No wreszcie ktoś to doceniłPotter napisał(a):No nareszcie nauczyłaś się pisać relacje ...
Ilość zdjęć właściwa !
I tu się mylisz ... i to baaardzo ... ale dojdziemy do tego w swoim czasieogorek napisał(a):
Z kolej fale nie są w stanie zakręcić do tej miejscowość gdzie @mysza była. I ta miejscowość nie jest narażona na fale od wiatru z zachodu (ląd osłania).
Generalnie jak ktoś myśli o pływaniu w tym rejonie czymś mnijeszym jak 7m to raczej tylko do godziny 14-stej
Od 15-stej dmucha ZAZWYCZAJ konketnie. @Mysza wybrała bardzo dobrą miejscówka jak ktoś lubi spokojniejszą wodę.
ogorek napisał(a):Przy wietrze ze wschodu masz tam wtedy sajgon Ten wiatr jest rzadziej ale też jest ...
W Argolidzkiej wieje też z płn wschodu i wtedy musi być w Monemvasii 'ostro'
Ciekaw jestem, który trafiłaś ...
I to są plaże w moim stylu: drobny kamyk a pod wodą kamienie... A pod wodą Zuzia jakieś życie stwierdziła?Potter napisał(a):Te puste "prywatne" plaże niesamowite ...