Kurcze tak uważnie czytam że się zastanawiam czemu na takie dalekie wycieczki jeździcie????
A wy zmieniacie baze
Organizatorka to ty jesteś the best!!
Smakował jeszcze lepiej niż wyglądał ,kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Babcia upiekła nawet kotopulosa
... wygląda smakowicie ... ...
Pozdrawiam.
Bez przesady ... prościzna i sama przyjemność to wszystko planowaćkkra napisał(a):Kurcze tak uważnie czytam że się zastanawiam czemu na takie dalekie wycieczki jeździcie????
A wy zmieniacie baze
Organizatorka to ty jesteś the best!!
Potter napisał(a):Klasztor REWELKA ! Droga MIODZIO ! Zresztą wiesz, że to moje klimaty ...
Zapomniałaś tylko wspomnieć jak tą trasę zniosła pozostała część Twojej ekipy ...
W lipcu też było luźno (w porównaniu z Włochami i Chorwacją ) i przyjemnie ... było wręcz fantastycznie ...gregter napisał(a):Mieszkalem kiedys (28 lat temu) 3 lata w Atenach i zwiedzalem Peloponez. Bylem tam tez 2 lata temu bedac w kraju na urlopie.Niewiele sie zmienilo i z uwagi ze byl to wrzesien bylo luzno,przyjemnie.
Ojjjj, wydaje mi się, że są to miłe wspomnienia ...gregter napisał(a):Twoja relacja Mysza przypomina mi te miejsca ktore czesciowo widzielismy.
Ta jaskinia z łódkami to pewnie Diros - ona jeszcze przed nami.gregter napisał(a):Nie pamietam nazwy miejsca, ale fajne bylo plywanie lodka w podwodnych jaskiniach z przewodnikiem.(Peloponez)Bylismy tez 2 lata temu w Chorwacji i we Wloszech - piekne miejsca ale nigdy wiecej tyle krajow w 2 miesiace w tym wieku. Pozdrawiam z antypodow.
mysza73 napisał(a):Ta jaskinia z łódkami to pewnie Diros - ona jeszcze przed nami.gregter napisał(a):Nie pamietam nazwy miejsca, ale fajne bylo plywanie lodka w podwodnych jaskiniach z przewodnikiem.(Peloponez)Bylismy tez 2 lata temu w Chorwacji i we Wloszech - piekne miejsca ale nigdy wiecej tyle krajow w 2 miesiace w tym wieku. Pozdrawiam z antypodow.
My zwiedzaliśmy jaskinię Kastania - też piękna
Pozdrawiam z Radomia
Przesadzasz ... pamiętam Twoje ... były oktiwa napisał(a):Jestem pod wrażeniem wyboru plażyczek na płw. Argolidzkim (moje były gorsze )
Zapisałamogorek napisał(a):Znajduje się Tu i dla osób wrażliwych wskazany LOCOMOTIV na podróż ...
Zgadzam się ... ale droga prowadząca do niego nie gorsza21monika napisał(a):Klasztor przy skale - w skale cudo.
Ha ha ha ,Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Cały czas wzdłuż morza jedziemy ... tylko było ono po mężowej stronie
Wystarczyło usiąść za nim...
Pozdrawiam,
Wojtek