... zaległości nadrobione ... ... ach ta kolorowa Grecja ... ...
Pozdrawiam.
A Ty skąd piszesz ... bo za Wami nie idzie nadążyć w te wakacjekmichal napisał(a):... zaległości nadrobione ... ... ach ta kolorowa Grecja ... ...
Pozdrawiam.
ogorek napisał(a):A nie zajechaliście do Methoni czy coś przegapiłem ? Wulkan i sanatorium
A gdzie to Gozo jest w Polsce? ... bo mnie googlarz jakoś tak na Morze Śródziemny wysyłakmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):A Ty skąd piszesz
... niestety już z roboty ... ... w te wakacje jeździliśmy ( w ślimaczym tempie ) głównie po naszym piękny kraju ... ...
Pozdrawiam.
A wiesz jakie nerwy są skołatane po powrocie z Pelo do RadomiaPotter napisał(a):BARDZO fajna ta plażyczka ...i znowu cała dla Was (tamtych pojedynczych aut w krzakach nie liczę ). To PELO wydaje się idealnym miejscem dla skołatanych nerwów ...
Maraska napisał(a):Mysza...ja nie bardzo umiem jeszcze się tu organizacyjnie odnaleźć i np cytować fragmenty czy zdjęcia:-) ale widoki bajeczne... ta część Peloponezu trochę zaniedbana przeze mnie, bo zawsze sądziłam, że tam w sumie nic ciekawego nie ma...no może poza Nafplio i Hydrą... ale zmieniam zdanie i może w końcu po wielu latach odwiedzania greckich wysp wrócę na stały ląd:-)
My też mamy boskiego trenera ... ,Maraska napisał(a):a co do siatkówki...eeee Trenera mamy bossssskiego i nie oddam;-) już i tak mi Gawrychę zabrali więc nie wiem co teraz zrobię:-( :-(
Pozdro
mysza73 napisał(a):A gdzie to Gozo jest w Polsce?
Wiem, wiem, są siatkarze, których nie da się zastąpićMaraska napisał(a):Mysza Cichy Pit...no niech dobrze gra ale nie mój typ:-) to już bardziej i prędzej nowe nabytki zza oceanu: Daniel
McDonnell albo TJ Sanders...hihihihi zobaczymy... w końcu na coś trzeba popatrzeć:-) Ale nikt nie zastąpi Gawrychy:-(:-(:-(
Siatkarsko nam się tu zrobiło... ale że do sezonu jeszcze troszkę wracajmy do Grecji...
Pod moim avatarkiem klikasz "wyślij PW" (to prywatna wiadomość), albo e-mail zwykła @,Maraska napisał(a):Co do noclegów...zazwyczaj wyszukuję na booking.com... trafiam różnie...kilkoma namiarami fajnych miejsc mogę się podzielić jasne tylko chyba tak tu na forum nie bardzo można??? przypominam, że ja nowicjusz w kwestiach techniczno organizacyjnych...ledwo co się nauczyłam wpisywać cokolwiek tu w okienka:-)
Maraska
Nic prostszego ... kupujesz bilety do Aten, tam wypożyczasz auto i ... śmigasz na PeloMagda O. napisał(a):Nie no... ja chcę na Peloponez!... niestety, mój towarzysz podróży nie chce jechać tam samochodem ( już nawet w tym roku marudził, że Pelješac daleko...) więc pozostaje mi poszukanie jakichś połączeń lotniczych...