No ładnie... grecka relacja na chorwackim forum....a na greckim cisza...
Oj nieładnie pani Mysza
dubaj napisał(a):No ładnie... grecka relacja na chorwackim forum....a na greckim cisza...
Oj nieładnie pani Mysza
mysza73 napisał(a):Ojjjj no wiem, wiem ,
zbieram się, żeby i tam coś naskrobać
Tylko że na greckim krótkie posty to jakoś ogarniam, ale taki odcinek relacji, to tam mi chyba będzie ciężko napisać ,
ale się postaram ...
Fajnie, że wpadłeś ... sporo od Ciebie zgapiłam, co
Widzę, że się rozumiemy21monika napisał(a):Kamienie jak kamienie ale nie ma to jak woda, palmy i uliczki
W Porosie byliśmy tylko w miasteczku ... przez 3 godzinydubaj napisał(a):Poros i Hydrę kiedyś mocno planowałem... jak plaże w Porosie? Warto tam na pół dnia czy na doby cztery?
Bo ja tu czuję się się jak ryba w wodzie ... albo jak Ty na Jońskimogorek napisał(a):WOW !!! 15 stron :O
Szybko to idzie na CRO.pl ...
Uliczki-śmiczki ... a może jakieś plażyczki obejrzycie jaśnie-księżniczki21monika napisał(a):Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):Widzę, że się rozumiemy21monika napisał(a):Kamienie jak kamienie ale nie ma to jak woda, palmy i uliczki
Z akcentem na uliczki...
Acha
No ja też przecież byłam zaciekawiona ... teatremkkra napisał(a):Mysza, super, że mąż taki zaciekawiony!
Przynajmniej kasa się nie zmarnowała
Oooooo matko , obcy ludzie mnie w tv rozpoznająMaraska napisał(a):Mysza ja już Cię kilka razy nawet w TV widziałam w trakcie transmisji meczowych:-) ale się nie wkurzałaś...
Trefl Gdańsk ... trenera macie fajnego ... zamieniamy się?Maraska napisał(a):Bo ja w sumie oprócz Grecji....siatkówkę tez mocno lubię:-) A konkretniej to mocno lubię Lotos Trefl z Gdańska...
Zapraszam na mecz do Radomia ... ostatnia szansa, żeby zobaczyć nasz słynny złoty sufit ... bo za rok to my się na SALONY przenosimyMaraska napisał(a):także może się kiedyś spotkamy na jakimś meczu...? w antycznym teatrze w Epidauros...czemu nie, niech zagrają...tylko czy tam nie jest za mało miejsca???
Problem ... kolejna osoba, z którą będę mogła o siatce pogadaćMaraska napisał(a):Pozdrawiam, nieustannie czekając na kolejne zdjęcia i opisy:-) ....licząc że moja siatkarska ...sympatia nie będzie problemem;-);-);-)
Maraska