Warto się skusićMikromir napisał(a):Ta Hydra bardzo jest...
Kusi niebezpiecznie...
Ale o co chodzi ...słoma79 napisał(a):ale rzeźnia...12 stron znęcania się nad czytelnikiem
kkra napisał(a):Mysza zadroszcze Twoim oczom tego co widziały.
Oooooo, czytałaś moją Apulię ,Maraska napisał(a):Chociaż ie ukrywam, że po Twojej relacji po Apulii zaczęłam zwracać baczna uwagę na loty na południe Włoch... i plan nawet wypadu powstał... na razie czeka:-), w tym roku znowu wygrała Grecja
Maraska
Peloponez jest bardzo "chorwacki"Magda O. napisał(a):Osiołki
Krajobrazy moim zdaniem w wielu miejscach są bardzo "chorwackie". Podoba mi się taka Grecja
Skoro już dziecko wyciąga ode mnie kasę na te wszystkie hybrydowe ustrojstwa, to co jakiś czas podtykam jej moje paznokcie do zrobieniaGOLDEN napisał(a):Za to jakie odjazdowe palmy na Twych pazurkach....wow !
Frappe na Hydrze było pyszne - pani była w szoku, że tak szybko wypiliśmy ,Mikeee napisał(a):A moje pierwsze w życiu frappe i jak do tej pory jedyne wypiłem właśnie na Hydrze .
pozdrawiam,
M
Musiałam się postarać ... żeby to nie były pierwsze i ostatnie wakacje w Grecjikulka53 napisał(a): Powiem Ci tak szczerze, że zaplanowałaś sobie bardzo fajne wakacje
Do bagażnika samochodowego też było by ciężko zmieścićAndzia* napisał(a):Takie doniczki pasowałyby mi na taras - tylko kurcze do podręcznego się nie zmieszczą
ruzica napisał(a):Ta Twoja Grecja jest taka... chorwacka! dalmatyńska na niektórych zdjęciach nawet