A jakie ma plany na te studia i co Mamusia na nie?mysza73 napisał(a):Najpierw niech zda maturę i dostanie się na studia
Elafonisos z autem kosztował nas 14 euro (w jedną stronę), ale to i tak brzmi lepiej niż ta Twoja Maddalenatony montana napisał(a):Skandalicznie drogi ten rejs na Poros - dla porównania La Maddalena bez auta (my wzieliśmy auto) dla 3 osób to byłoby ok 35 Euro
Plany ma dość rozsądne ... wszystko kręci się w temacie finansów i rachunkowości (chyba ma nadzieję przejąć posadę po tatusiu )piekara114 napisał(a):A jakie ma plany na te studia i co Mamusia na nie?mysza73 napisał(a):Najpierw niech zda maturę i dostanie się na studia
elka21 napisał(a):No i masz. Tak to jest, jak się moczy tyłek w ciepłym Jadranie przez dwa tygodnie, i robi sobie przerwę od Cropelki , to później człowiek goni relację przez dziewięć stron
Ps. Jestem już na bieżąco i nie ukrywam, że pod wielkim wrażeniem
mysza73 napisał(a):tylko z cenami za kamienie lekko przesadzili ,
Ja jestem tą wstrętną panią od matmy ...piekara114 napisał(a):A ja byłam pewna, że to Ty księgowa jesteś....
elka21 napisał(a):No i masz. Tak to jest, jak się moczy tyłek w ciepłym Jadranie przez dwa tygodnie, i robi sobie przerwę od Cropelki , to później człowiek goni relację przez dziewięć stron
Ps. Jestem już na bieżąco i nie ukrywam, że pod wielkim wrażeniem
21monika napisał(a):Dołączam się i ja tyle tylko że moczyłam się w rzece
Jeśli to są te Międzywydziałowecośtamcośtam, na których Twoje dziecko se żyły wypruwa , to brane są pod uwagęPotter napisał(a):mysza73 napisał(a):Plany ma dość rozsądne ... wszystko kręci się w temacie finansów i rachunkowości (chyba ma nadzieję przejąć posadę po tatusiu )
To może MSEM na UW a nie SGH ?
No trzyma się ... ani razu nie wypadliśmyMikeee napisał(a):Minias jest piękny. Idealny dla 18-latki
I fajnie się trzyma w zakrętach, prawda?
pozdrawiam,
M
Możemy być sąsiadamiMikeee napisał(a):Pięknie
Super te uliczki. Mógłbym tam mieszkać
pozdrawiam,
M
Ja tylko dwie ... jedną plażową, drugą wyjściową ,Potter napisał(a):PS. Mam jeszcze jedno pytanie robocze: Ile sztuk torebek zabrałyście na te wakacje ?
Czyli Zuzia jest lepiej zorganizowanamysza73 napisał(a):Ja tylko dwie ... jedną plażową, drugą wyjściową ,Potter napisał(a):PS. Mam jeszcze jedno pytanie robocze: Ile sztuk torebek zabrałyście na te wakacje ?
Zuzia oczywiście przemyciła trzy