Ośmiornice fajne, ale kolorowe klamerki są superRoxi napisał(a):Najbardziej podobały mi się (oczywiście oprócz statków ) ośmiornice na sznurku.
pzdr
Roxi napisał(a):Najbardziej podobały mi się (oczywiście oprócz statków ) ośmiornice na sznurku.
longtom napisał(a):Ośmiornice fajne, ale kolorowe klamerki są superRoxi napisał(a):Najbardziej podobały mi się (oczywiście oprócz statków ) ośmiornice na sznurku.
pzdr
Imotski widziałam, a do Francji mam nadzieję kiedyś pojechaćFranz napisał(a):mysza73 napisał(a):Te "dziury" świetnie widać z drogi Ateny-Ermioni ...
Jak chorwackie Imotski albo niektóre zapadliska w południowej Francji.
Pozdrawiam,
Wojtek
OfkorsPotter napisał(a):Pamiętasz jak byłyśmy rok temu tam gdzie byłyśmy ...
Na szczęście nie ma na imię Adrian ... tylko SylwekGOLDEN napisał(a):Coś jest na rzeczy...w końcu wlazł na prezydenta.
mysza73 napisał(a):mąż w dalszym ciągu siedzi i podziwia statki ...
Mówiłam, ze Grecja jest pod tym kątem idealna A zdj. wiadomo...potem...mysza73 napisał(a):Parkujemy na darmowym parkingu, dokładnie tu: 37°29'56.0"N 23°26'42.3"E
Od razu napiszę, że nigdzie nie spotkaliśmy się z jakimś płatnym parkingiem, i nigdzie, nawet w Monemvasii czy Elafonisos nie było nawet najmniejszego problemu z parkowaniem.
Nie tylko po tympiekara114 napisał(a):Mówiłam, ze Grecja jest pod tym kątem idealnamysza73 napisał(a):Parkujemy na darmowym parkingu, dokładnie tu: 37°29'56.0"N 23°26'42.3"E
Od razu napiszę, że nigdzie nie spotkaliśmy się z jakimś płatnym parkingiem, i nigdzie, nawet w Monemvasii czy Elafonisos nie było nawet najmniejszego problemu z parkowaniem.
Beata, kiedy Ty wreszcie zrobisz z tym porządekpiekara114 napisał(a):A zdj. wiadomo...potem...
Może kiepsko oznakowany był dojazd do tej tawerny ...tiwa napisał(a):mysza73 napisał(a):5 lat temu wdrapaliśmy się (częściowo samochodem) na widoczne po lewej stronie wzgórze. Szukaliśmy tawerny Kardassi gdzie podobno serwowano wspaniałą cytrynową lemoniadę. Tawerna splajtowała , drzewka cytrynowe były, ale najbardziej zapamiętałem cudowny widok na Poros .
piotrf napisał(a):Nie znam się na doborze samochodów dla młodych kobiet , ale ten biały jest O.K. . . . kolorystycznie do koszulki . . . jakoś tak
Potter napisał(a):Zdecydowanie bardzo do siebie pasują ...mysza73 napisał(a):Zuzia robi tatusiowi jakieś dziwne aluzje , że jej 18-stka tuż, tuż
No nie zaprzeczampiotrf napisał(a):Agnieszko , ładnie tam mieliście i te dziury z zawartościami przypadły mi do gustu bardzo , i niebieskości też
Pozdrawiam
Piotr