Anastacja trochę nadgryziona zębem czasu.
Castro z porciku wygląda nieźle, ale z bliska już nie za bardzo hihihi
Tak jak zamek w Kassiopi na Korfu (będziemy)
mysza73 napisał(a):
mysza73 napisał(a):
Mikromir napisał(a):Jeśli chodzi o greckie zabytki rodem ze starożytności, to mam o nich swoje zdanie w którym mnie zresztą właśnie ugruntowałaś.
Może to już zabytektony montana napisał(a):Anastacja trochę nadgryziona zębem czasu.
Pewnie dlatego tym sznureczkiem ogrodzili ... coby jakaś lejdis nie wlazła i nie popchłaPotter napisał(a):mysza73 napisał(a):
Mam nieodparte wrażenie, że gdyby tak lekko popchnąć toby j.... znaczy przewróciło się ...
Co do fal, to mam zdanie odmienne ...Potter napisał(a):Fajowe fale ...
Potter napisał(a):Jestem z Wami, dziewczyny ...Mikromir napisał(a):Jeśli chodzi o greckie zabytki rodem ze starożytności, to mam o nich swoje zdanie w którym mnie zresztą właśnie ugruntowałaś.mysza73 napisał(a):To tyle mojej Portary ... w sumie nic szczególnego ... trochę kamieni, tyle że fajnie umiejscowionych
mysza73 napisał(a):
Dowód że dotarłam ...
mysza73 napisał(a):
W planach miałam jeszcze jedną wioskę
Znajomi mają dosyć i wracają do apartmana ...
My jedziemy do Koronos
Nie wiem ... bo mnie nigdy nic nie drapiePotter napisał(a):Waidomo... plan rzecz święta . Gdy nie jest wykonany drapie po plecach ... Skąd ja to znam ...
Dobrze, że też uważasz, że to porażkapiekara114 napisał(a):Ale byłabym zła jakbym w miejscu wodospadu tą sikawkę zobaczyła
Niby cel osiągnięty, ale jaki kiepski efekt....maslinka napisał(a):Niektórzy mówią, że nie liczy się cel, tylko droga