kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Skaros Rock
... oglądałem wczoraj "Grecja poza szlakiem" na Planete+ i miejscowi mówili, że najpiękniejsze zachody są na Thirasii ... ... ciekawe czy sprawdzaliście ... ...
Pozdrawiam.
Widoki z Zas piękne , a Moutsouna ... no też fajnaKOL napisał(a):Odrabiam zaległości.
Szczytu na Naxos zazdroszczę, nam plany jego zdobycia nie wyszły. Przyjemność pooglądać zdjęcia z Moutsouny, trafiliśmy tam przez przypadek i w sumie podobało nam się.
Też myślę, że normalkaKOL napisał(a):Za Santorini raczej nie przepadam, ale fajne miejsce do spania znalazłaś. Co do ceny, to chyba normalka, mając na uwadze miejsce i termin.
Taaaaa, Ty wolisz wschody słoneczkaPotter napisał(a):Nie będę cytować żadnego zdjęcia bo wszystkie są cudne.... Naprawdę mega zachód słońca, a wiesz, że te specjalnie mnie nie kręcą....
Jednak grzybki Ci zaszkodziły ...Potter napisał(a):No i te 2 nastolatki ....
A Ciebie duchy na tych Karparosach porwały????Potter napisał(a):Powiedzmy ... Głodnemu chleb na myśli ...
No i jeszcze dostaliśmy pysznego melona ... w gratisie ofkorspiekara114 napisał(a):40 eur za 3 osoby i to za rybę i owoce morza i na Santorini - świetna cena.
dangol napisał(a):Santo jak zwykle super na fotach, ale Naxos też całkiem fajnie wyglądało. Widoku nań z promu nocą takiego nie będę miała, ale i tak się cieszę. No bo w końcu nabyliśmy bilety do Aten na koniec miesiąca, więc można przystąpić do planowania. Wstępnie wygląda na to, że wybierzemy wysepkę, do której płynąć będziemy obok Naxos.
Przy okazji pytanie. Czy tę deklaracje o stanie zdrowia wypełnialiście tylko wsiadając na prom w Pireusie, czy też płynąc z wyspy na wyspę, a potem wracając na srały ląd? Czy też żadnych formularzy do wypełnienia, tylko samo pokazanie certyfikatu szczepienia wraz z biletem na prom?