marze_na napisał(a):Loty bezpośrednie z PL czynią to Santorini dużo bliższe .
Byliśmy lata temu i tylko parę godzin, taki szybki wypad z Krety, no i siedzi mi cały czas w głowie, że warto byłoby wyskoczyć na dłużej.
Apartman sobie zapamiętam, bo całkiem fajny. Powiedz mi tylko jeszcze ile tam trzeba zapłacić za wypożyczenie autka.
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Bardzo ładnie prezentuje się otoczenie apartmana Może też kiedyś pojadę do Helen
Masz lot bezpośredni
Zachodzę w głowę, czego jeszcze Cię tam nie było
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Bardzo ładnie prezentuje się otoczenie apartmana Może też kiedyś pojadę do Helen
Masz lot bezpośredni
Zachodzę w głowę, czego jeszcze Cię tam nie było
Bardzo duuuużooooo ludzi....
Pewno jacyś turyści zabrali, bo była to dla nich porażka......mysza73 napisał(a): Co ciekawe znajomi mieli apartman pod nami i takiej karteczki nie mieli
Potter napisał(a):Apartman idealny.... Tylko ta cena... 90 euro? Jak dla mnie dużo. No ale z drugiej strony to Santo i środek sezonu....
Autko 40 euro?! To moje karpathoskie to wychodzi tanizna ...25 euro.... A ja tak marudziłam....
Dawaj... coście tam widzieli czego 2 blondynki parę lat wcześniej nie zaszczyciły ...
piekara114 napisał(a):Zuzia na tym zdjęciu to jak sfinks w Pałacu Dioklecjana....
PLFy do Rzymu robię , jeszcze głupsze toto niż do Grecji ... ale chociaż od razu przychodzi na @ (ale podobno i do Grecji też już wcześniej przychodzi )Potter napisał(a):Dawaj... coście tam widzieli czego 2 blondynki parę lat wcześniej nie zaszczyciły ...
tony montana napisał(a):Potter napisał(a):Apartman idealny.... Tylko ta cena... 90 euro? Jak dla mnie dużo. No ale z drugiej strony to Santo i środek sezonu....
Autko 40 euro?! To moje karpathoskie to wychodzi tanizna ...25 euro.... A ja tak marudziłam....
Dawaj... coście tam widzieli czego 2 blondynki parę lat wcześniej nie zaszczyciły ...
Ja z kolei w ogole cenie się nie dziwię.
Raz: Mysza podróżuje w trójkę dorosłych, to już koniec czasu małych dzieci.
Dwa - Potter - o wiele wiekszy wybór jest dwójek niż trójek, a w ogóle to jescze jak chcesz być obok ze Znajomymi.
Trzy: ceny od kilku lat mocno poszły w górę
Cztery: w końcu to Santo, no kaman - nie porównujmy nawet pięknego ale bardzo mało znanego Karpathos z miejscem, do którego przyjeżdża cały świat
Ale papier do kibelka możesz wrzucaćmarze_na napisał(a):30 euro za osobę to ja w lipcu w Omišu płaciłam. Taka tania ta Chorwacja .
piekara114 napisał(a):Mi app. potrzebny wyłącznie do spania, więc to coś pewnie by mi wystarczyło.... My nawet w samochodzie możemy spać....