Nie jestem pewna czy mąż, gdyby nie musiał mnie zawieźć, to by wstał
No ale za bardzo nie miał wyboru
tony montana napisał(a):Trasa wygląda sympatycznie, no i ponad 1000metrow to już z coś. A jakie przewyższenie było?(z jakiej wysokości startowaliscie)?
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Trasa wygląda sympatycznie, no i ponad 1000metrow to już z coś. A jakie przewyższenie było?(z jakiej wysokości startowaliscie)?
Tony, skąd Ty wróciłeś, że takie pytania zadajesz
To tak jak ja bym Cię zapytała jaka pogoda będzie 11 września we Rzymie
To wiele tłumaczytony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Trasa wygląda sympatycznie, no i ponad 1000metrow to już z coś. A jakie przewyższenie było?(z jakiej wysokości startowaliscie)?
Tony, skąd Ty wróciłeś, że takie pytania zadajesz
To tak jak ja bym Cię zapytała jaka pogoda będzie 11 września we Rzymie
Z Ciechocinka
No nasz apartman może ze 20 m npm byłtony montana napisał(a):No chyba nie powiesz że z poziomu morza?
mysza73 napisał(a):
To fioletowe i żółte jest bardzo ładne ... ale drapie toto jak nie wiem co
mysza73 napisał(a):
Po krótkiej regenerazju sił (to mój mąż ) około południa udajemy się na plażę
Ale mam tylko jedno zdjęcie ... i to z pozycji leżącej
mysza73 napisał(a):Będąc tu poprzednim razem nabyłam na dzisiejszą wieczorną okoliczność cudne kolczyki
I od tej pory zżerała nas (tzn mnie i Zuzię ) zazdrość, bo też takie chciałyśmy
To bym spróbowała... No i widzę w memu moje ulubione chops lamb - cena bardzo fajna....mysza73 napisał(a):To moje - jagnięcina ze słodkimi ziemniakami - pychota
Te cudne kolczyki z okiem proroka (ale takim dyskretnym ) kupiłam w prezencie dla koleżanki na te urodzinypiekara114 napisał(a):Co to za cudne kolczyki, których nie nabyłyście? Masz fotkę? Bo wnioskuję, ze koleżanka kupiła, choć nie jestem pewna....
Ceny ogólnie były fajnepiekara114 napisał(a):To bym spróbowała... No i widzę w memu moje ulubione chops lamb - cena bardzo fajna....mysza73 napisał(a):To moje - jagnięcina ze słodkimi ziemniakami - pychota