maslinka napisał(a):Niektórzy mówią, że nie liczy się cel, tylko droga
Myślę, że w przypadku tej drogi to powiedzenie się sprawdza.
Ja chętnie bym poszła.
Mikromir napisał(a):Ciekawe te zielone roślinki, skądkolwiek są. Mają jakąś oficjalną nazwę?
W tym wypadku to powiedzenie pasuje idealniemaslinka napisał(a): Niektórzy mówią, że nie liczy się cel, tylko droga
Ja w sumie też ... jak mnie kiedyś zimą albo wiosną coś na Naxos zawiejeMikromir napisał(a):Myślę, że w przypadku tej drogi to powiedzenie się sprawdza.maslinka napisał(a):Niektórzy mówią, że nie liczy się cel, tylko droga
Ja chętnie bym poszła.
Już ustaliliśmy, że ważniejsza była drogatony montana napisał(a):Wspaniały wodospad Mycha!!!
Wunderbar!! Ajajajaj
megidh napisał(a):Wydaje mi się, że to jest bazylia drobnolistna.
piekara114 napisał(a):Zastanawiam się czy ja mam zwidy i widzę tam bazylię . Ja podkradłam w Sivocie i była super póki jakiś robal w zimie się z nią nie zaprzyjaźnił....
mysza73 napisał(a):
mysza73 napisał(a):
mysza73 napisał(a):
W tym momencie wyszedł do nas bardzo miły mnich ...
Zapytał skąd jesteśmy ... zaprosił na salony (takie dla gości ), poczęstował zimną wodą, ciasteczkami i tymi greckimi galaretkowatymi cukierkami z cukrem pudrem (ja ich akurat nie lubię, to nie wiem jak się zwą )
Chyba dobrze ... było pod wieczórPotter napisał(a):Czy ten zegar dobrze chodził ? Byliście tam .... nad ranem ?
Nie wiem o co się Tobie rozchodzi ...Potter napisał(a):No jak spojrzał na te dwa szkieletory to postanowił Was dokarmić ... jak okoliczne koty ...