MOJE WIELKIE GRECKIE WAKACJE! cz. III
Typowe greckie klimaty ... były
Były zwierzątka ...
Wyjątkowo dużo różnych plaż odwiedziliśmy ...
Paros ma całkiem niezłe widoki ...
Nie było jednak tak źle ... więc czemu nie było wooow ...
Noooo w suuumie ... ujdzie w tłokutravel napisał(a):Ale cudna wyspa
Rocznik 73 jest wymagający dośćMikromir napisał(a):No ja nie wiem, dlaczego nie było WOW!...
Naxos chyba za rok ... więc Twoja relacja bardzo wskazana (albo Cię pomęczę na PW )janusz.w. napisał(a):Ponieważ mojej relacji nie ma to pooglądam Twoje Paros Tym chętniej, że my wpadliśmy na nią tylko na jeden dzień. Stacjonowaliśmy na Naxos.
Pozdr
W.
Wybierając zdjęcia stwierdziłam, że chyba wydziwiamkulka53 napisał(a):Na fotkach całkiem całkiem ta Paros
Pogoda widzę dopisała znakomicie.
Fajnie że się zdecydowałaś na relacyjkę
mysza73 napisał(a):Wybierając zdjęcia stwierdziłam, że chyba wydziwiam
Może pisząc relację dojdę co z Paros było nie tak ...CROberto napisał(a):mysza73 napisał(a):Wybierając zdjęcia stwierdziłam, że chyba wydziwiam
Ależ.....na pewno......
Krajobrazy przecież cudne...
Pod taką groźbą, to gotowa jestem twierdzić, że Paros to rajCROberto napisał(a):Wiem jak uleczyć schorzenie wydziwiania w tym temacie
Wystawiam zakaz wyjazdów gdziekolwiek poza woj. mazowieckie przez dwa lata
Jestem pewien , że w sezonie 2022 wszystko będzie Ci pasić , poza granicą
mysza73 napisał(a):Naxos chyba za rok ... więc Twoja relacja bardzo wskazana (albo Cię pomęczę na PW )janusz.w. napisał(a):Ponieważ mojej relacji nie ma to pooglądam Twoje Paros Tym chętniej, że my wpadliśmy na nią tylko na jeden dzień. Stacjonowaliśmy na Naxos.
Pozdr
W.
kulka53 napisał(a):Powtórka z Zeusa była?
No to napisz gdzie mieszkaliście, namiar na apartman chętnie przygarnę (jeśli polecasz ofkors)janusz.w. napisał(a):Muszę się wytłumaczyć
W zasadzie relacja …jest a nawet dwie Ale z 2013 roku i do tego jeszcze 'wykastrowane' ze zdjęć z przyczyn ogólnie znanych. Pozbawienie zdjęć moich relacji wpędziło mnie w kompletną depresję z której nie mogę wyjść do dziś...
A męczyć możesz spokojnie
Wiatr był dla nas zbawienny, choć czasem męczący, bo wszystko z tarasu zabierałjanusz.w. napisał(a):Tym razem maltretowaliśmy rowerowo fragment zachodniej części wyspy. A nas maltretował wiatr
Pozdr
W.