SuperBeata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):
Aga ja o swoje biuro też się martwię, na ferie zakupiliśmy w Rajanie 17 bilecików
A jaki kierunek?
Hiszpański Docelowo Nerja.
A gdzie lecisz i za ile biletu upolowałaś?
mysza73 napisał(a):SuperBeata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):
Aga ja o swoje biuro też się martwię, na ferie zakupiliśmy w Rajanie 17 bilecików
A jaki kierunek?
Hiszpański Docelowo Nerja.
A gdzie lecisz i za ile biletu upolowałaś?
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):A gdzie lecisz i za ile biletu upolowałaś?
Niestety z Gdańska do Alicante, ale za pierwsze 4 bilety z miejscówkami i 2 małe walizki zapłaciłam 1150,00
Szukam jeszcze jakiegoś autka, żeby do tej Nerii dojechać i pokręcić się po okolicy
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):A gdzie lecisz i za ile biletu upolowałaś?
Niestety z Gdańska do Alicante, ale za pierwsze 4 bilety z miejscówkami i 2 małe walizki zapłaciłam 1150,00
Szukam jeszcze jakiegoś autka, żeby do tej Nerii dojechać i pokręcić się po okolicy
Niezła cena
Ja szukam czegoś na Wielkanoc ... ale na razie ceny kiepskie
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):A gdzie lecisz i za ile biletu upolowałaś?
Niezła cena
Ja szukam czegoś na Wielkanoc ... ale na razie ceny kiepskie
Jakiś czas temu do Bari były w super cenie ale ja komunistkę mam w tym roku więc nie wiem jak z tą wiosną wyjdzie
A Ty ile za bilety do Aten i Santo płaciłaś? Bo nie powiem na Santorini chętnie wrócę.
Nawet zimową porą bardzo mi się podobało.
Beata W. napisał(a):Chciałam coś ponadrabiać a u tu nie ma co
Mycha gdzie Ty się schowałaś
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Chciałam coś ponadrabiać a u tu nie ma co
W kuchni ... właśnie produkuję portokalopitę
Pierdzielę się tym już trochę , mam nadzieję, że będzie tego warte (dzięki Becia-piekara, że mi dałaś zajęcie na dzisiejsze przedpołudnie )
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Chciałam coś ponadrabiać a u tu nie ma co
W kuchni ... właśnie produkuję portokalopitę
Pierdzielę się tym już trochę , mam nadzieję, że będzie tego warte (dzięki Becia-piekara, że mi dałaś zajęcie na dzisiejsze przedpołudnie )
To daj znać jak Ci wyszło, jakaś fotka też mile widziana
O kontynuacji relacji nie wspomnę
piekara114 napisał(a):Piłaś ten syrop sama? Miodzio, aż żal wlewać w to ciasto.... Roboty dużo z przygotowaniem wszystkiego, bo potem to szybko już poszło.