Dziewczyny, a gdzie najchętniej sprawdzacie te lokalne loty? Bezpośrednio na stronach linii czy w wyszukiwarkach?
Wizz jeszcze nie wrzucił przyszłorocznych lotów. Te u Egona na razie drogie.
piekara114 napisał(a):PS. Teraz były loty na Teneryfę za 440 zł RT na lipiec 2020, więc jak ktoś szuka to next sezon już dostępny...
To była cena (440 zł) za osobą w dwie strony z bagażem podręcznym, więc trzeba by było coś jeszcze dokupić.agata26061 napisał(a):Rozumiem, że 440zł w jedną stronę? Bo teraz też takie widziałam. W obie to już 900 prawie.piekara114 napisał(a):PS. Teraz były loty na Teneryfę za 440 zł RT na lipiec 2020, więc jak ktoś szuka to next sezon już dostępny...
piekara114 napisał(a):To była cena (440 zł) za osobą w dwie strony z bagażem podręcznym, więc trzeba by było coś jeszcze dokupić.agata26061 napisał(a):Rozumiem, że 440zł w jedną stronę? Bo teraz też takie widziałam. W obie to już 900 prawie.piekara114 napisał(a):PS. Teraz były loty na Teneryfę za 440 zł RT na lipiec 2020, więc jak ktoś szuka to next sezon już dostępny...
RT oznacza bilet return czyli w obie strony lot na to samo lotnisko
OT - bilet w jedną stronę
marze_na napisał(a):Mikromir napisał(a):Wizz jeszcze nie wrzucił przyszłorocznych lotów.
Ja kupiłam bilety już w sierpniu .piekara114 napisał(a):Ale pamiętaj, że wizz przyciął niektóre kierunki z Katowic....
Nie tylko z Katowic. Nie ma już np. lotu w Wrocławia do Porto .