piekara114 napisał(a):Basem fajniutki, ale ja dalej czekam na te wyspiarskie plaże, bo dla mnie one są zdecydowanie ważniejsze od basenu....
agata26061 napisał(a):Basen całkiem niezły. Czasem przyjemnie jest się w takim ochłodzić bo z tego co widzę do plaży raczej na piechotkę nie dojdziecie. Ale skoro macie autko, to ne ma problema Również czekam na te wyspiarskie plaże
mysza73 napisał(a):No to raczej Was rozczaruję, bo my nie jesteśmy jakimiś koneserami plaż
Byliśmy na kilku (tzn trzech, ale 3 to już kilka ) i jak trafiliśmy na tą plażę już zostaliśmy jej wierni do końca
A że była tuż "obok" nas, to tym bardziej
ajdadi napisał(a):mysza73 napisał(a):Ale przecież one wcale nie były takie same ...
Jak dla mnie...OCZYWISTA OCZYWISTOŚĆ
tony montana napisał(a):Nie, zdjęcia są W OGÓLE do siebie niepodobne
No formalnie ofkors, dostaliśmy kluczyki i wszelkie papieryMikromir napisał(a):Miejscówka, taras i basenik - całkiem, całkiem.
Autko - też mi się podoba. Szczególnie za tę cenę. Było wypożyczone formalnie czy nieformalnie?... Tak z ciekawości pytam, bo ponoć prywatnym greckim obcokrajowcy nie mogą jeździć - oczywiście teoretycznie.
Mikromir napisał(a):Mistrz i Małgorzata Bułhakova - jedna z najlepszych powieści ever , też wielokrotnie do niej wracałam, nie z obowiązku. Punkt dla Zuzi.
Znaczy okulista pilnie dla męża potrzebnyMikromir napisał(a):Zdjęcia - no oczywiście, że się różnią, jak można tego nie widzieć?...
My mamy tak samo, jak trafimy na idealną i jeszcze blisko to jesteśmy jej wiernimysza73 napisał(a):No to raczej Was rozczaruję, bo my nie jesteśmy jakimiś koneserami plaż
Byliśmy na kilku (tzn trzech, ale 3 to już kilka ) i jak trafiliśmy na tą plażę już zostaliśmy jej wierni do końca
A że była tuż "obok" nas, to tym bardziej
Beata W. napisał(a):No bardzo fajna miejscówka, a widoczek
My też ostatnio doceniliśmy posiadanie basenu, bo jednak łocean to wiadomo, różnie bywa
A ciekawości, ile mieliście do morza
mysza73 napisał(a): To jest mapa (dajcie znać czy widać ), która powstała podczas myszkowania w inernecie w poszukiwaniu ciekawszych miejsc na Tinos
mysza73 napisał(a): Właściwie to nic tu nie ma ... ot taka typowa tinoska wioska ...