Może się coś nauczę.
ps. sukienkę od spódnicy już rozróżniam

Brawo TY. Jak będzie więcej kobiet w domu to i więcej kolorów będziesz rozróżniałkrutom napisał(a):ps. sukienkę od spódnicy już rozróżniam
A kiedy o hiszpańskiej poczytam?Beata W. napisał(a):Ładne te greckie wyspy![]()
Melduję się oczywiście
Dwie torebki, to absolutne minimumpiotrf napisał(a):Wspaniałości , niebieskości i zwierzątka w zajawce i jeszcze . . . bardzo istotne wiadomości ( biorąc pod uwagę ograniczone możliwości bagażnika ) , że na urlop wystarczy dwie torebki![]()
![]()
Agnieszko , nadrobiłem zaległości z przyjemnością , piękne widoki i zdjęcia
Czekam na więcej
Pozdrawiam
Piotr
W sumie to kolejne ekologiczne torebeczkirenatalato napisał(a):mysza73 napisał(a):Ale Wy dziewczyny spostrzegawcze jesteście![]()
![]()
A torebka piekarnicza, bo zabrałam ją coby do piekary z nią chodzić (no wiecie, ekologia)
Ale, że dziecko zapomniało o torebkach, to jej wielkodusznie oddałam
A krzyż maltański ... bo dostałam ją od koleżanki jako prezent z Malty
Ta ekologia to jednak fajna sprawa![]()
, można wziąć więcej torebek w różnych kolorach
No proszę Cię ...krutom napisał(a):A co to jest torebka piekarnicza?
Może się coś nauczę.
ps. sukienkę od spódnicy już rozróżniam
mysza73 napisał(a):A Ty w tym roku gdzie widoki podziwiałeś?![]()
Ale masz fajnie, wakacja dopiero przed Tobąpiotrf napisał(a):mysza73 napisał(a):A Ty w tym roku gdzie widoki podziwiałeś?![]()
W ubiegłym roku tak mi było przykro że ja już po wakacjach a inni jeszcze przed , że w tym roku główne wakacje będą w październikuDo tej pory były tylko spacerki po Bieszczadach i ścianie wschodniej oraz kilka uzupełnień
![]()
Pozdrawiam
Piotr
Auto dostaliśmy w pakiecie z apartmanem (zaraz będą szczegóły)te kiero napisał(a):Pochłaniam Grecję ponieważ w przyszłym roku raczej tam wylądujemy. Jest super.
Żona przekonana została masą kotów na zdjęciach z greckich relacji, również z tej Twojej, także dzienks.
Nie wiem czy było, może nie wychwyciłem, ale napisz coś proszę o wynajmie auta.
Chorobcia ... tłoczno będzie w tej Grecjikrutom napisał(a):te kiero napisał(a):Pochłaniam Grecję ponieważ w przyszłym roku raczej tam wylądujemy...
Ja także.
Od pewnego czasu śledzę różne greckie wątki.
Zuziamaslinka napisał(a):Jesteś Skorpionem?![]()
Jedno pudełko "ciasteczek" przywiezionych z Polski, to było za małomaslinka napisał(a):Taras i leżankę miałaś cudną! A kociaki przesłodkie![]()
Przy kajakowaniu to niekonieczniemaslinka napisał(a):Meltemi... ładnie się nazywaChyba bym się polubiła z tym wiatrem
mysza73 napisał(a):A jaki kierunek, jeśli to nie tajemnica?![]()
mysza73 napisał(a):Ja jestem Rakiem![]()
krutom napisał(a):mysza73 napisał(a):Taką miejscówkę sobie wymościłam...
Miejscówka do czytania rewelacyjna.
Jest i miejsce na postawienie lampki wina pod ręką