Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Moje wielkie greckie wakacje! - cz. II Tinos

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 01.12.2018 15:11

Szkoda, że już koniec. Fajnie się z Wami podróżuje.

Mam pytanie odnoście książek pokazanych przez Ciebie na pierwszej fotce tej relacji - czy warto się za nie brać. :?:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 01.12.2018 15:21

megidh napisał(a):Szkoda, że już koniec. Fajnie się z Wami podróżuje.
Milo mi 8)

megidh napisał(a):Mam pytanie odnoście książek pokazanych przez Ciebie na pierwszej fotce tej relacji - czy warto się za nie brać. :?:
Wiesz, nie jest to literatura wysokich lotów :wink: , ale na wakacje ujdzie :lol:
"Poza błękitem ... " chyba ciekawsza :roll:
emarylka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emarylka » 31.12.2018 09:31

Jak zwykle ciekawie i pięknie.
Widok z tarasu - rewelacja
husband
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) husband » 07.08.2019 16:56

Witaj Mysza, poznajesz ? :-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam :papa: :papa: :papa:
Ostatnio edytowano 20.03.2020 15:15 przez husband, łącznie edytowano 1 raz
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 07.08.2019 17:00

husband napisał(a):Witaj Mysza, poznajesz ? :-)
Wrrrrrr, nie lubię Cię :evil:
Je też chcę na Tinos :(
Żartuję ofkors :smo:
Tzn nie z tym, że chcę na Tinos :oczko_usmiech:
Mam nadzieję, że Ci się podoba :wink:
Pozdrów ode mnie Lucynę i Mario i przekaż, że my na Tinos na pewno wrócimy ... kiedyś 8)
husband
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) husband » 07.08.2019 17:08

Pozdrowiłem i powiedziałem, że musisz mieć zniżkę następnym razem bo dzięki Twojej relacji ja wybrałem w maju Tinos jak szukałem pomysłu na wyspę. Miałem Wasz apartament i "srebrnego szerszenia" do jazdy. Miałaś rację, bryka chodziła jak złoto i nawet klima działała :-) Rewelacyjne miejsce i bardzo mili ludzie, To był udany wyjazd ...
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 07.08.2019 17:13

husband napisał(a):Pozdrowiłem i powiedziałem, że musisz mieć zniżkę następnym razem bo dzięki Twojej relacji ja wybrałem w maju Tinos jak szukałem pomysłu na wyspę. Miałem Wasz apartament i "srebrnego szerszenia" do jazdy. Miałaś rację, bryka chodziła jak złoto i nawet klima działała :-) Rewelacyjne miejsce i bardzo mili ludzie, To był udany wyjazd ...

No to suuuper :D
Jednak warto pisać te relacje :lol: :smo:
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 07.08.2019 20:58

Aga,
na Thassos czytałam książkę o Tinos, a raczej o nastolatce co została zmuszona do wakacji na tej wyspie... Tu masz kilka zdań, które od razu jak przeczytałam stwierdziłam, że muszę u Ciebie umieścić :smo:
IMG_20190728_153453.jpg

IMG_20190728_153520.jpg

IMG_20190728_153630.jpg

IMG_20190728_153634.jpg

Więcej nie daję.... :papa:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 07.08.2019 21:04

Akurat jutro wybierałam się do biblioteki ... już wiem czego będę szukać :mrgreen:
kkra
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkra » 07.08.2019 21:30

Tez poszukam
Mysza a nowa relacja jest?
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 07.08.2019 21:40

kkra napisał(a):Tez poszukam
Mysza a nowa relacja jest?

Właśnie :?: :?: :?:
Ja wprawdzie w trakcie pakowania ale coś tam bym popatrzyła :lol:
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 07.08.2019 21:42

Tylko Aga to nie jest lektura nawet średnich lotów, ale można się trochę pośmiać i popatrzeć na świat oczami nastolatków (choć i tak tych sprzed kilku lat) :mrgreen:

A relacja jest :D Na pierwszej stronie tego działu....
Poprzednia strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Moje wielkie greckie wakacje! - cz. II Tinos - strona 31
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies