A Rajanem nie latam, bo nigdy nie wiadomo, czy naprawdę wyleci.

agata26061 napisał(a):piekara114 napisał(a):Bilety na linie rejsowe (np. LOT, AE Agi) trzeba kupować z dużym wyprzedzeniem, warto zapisać się do newsletterów danej linii to będziesz otrzymywać info o promo...agata26061 napisał(a):Jak Wy wszyscy rezerwujecie takie tanie loty?![]()
![]()
Ja jak czasem wchodzę tak orientacyjnie sprawdzić ile by moją rodzinę kosztował lot gdziekolwiek, to ceny z kosmosu
Bilety na low costy (Wizz, Rya,. easyjet itp.)- tu trzeba polować (jak są promocje to zwykle podnoszą ceny, ale można trafić na sporą zniżkę). Najlepsze ceny są w momencie wrzucania rozkładów lotów na kolejny sezon (to będzie teraz), potem rosną, spadek jest na 10-6 tygodni przed datą lotu... Ale są i wyjątki... w tym roku na lato najniższe ceny były na 3 tyg. przed, w czerwcu można było kupic bilety na Kretę na lipiec za niecałe 300 zł os/RT..... Ja ustalam sobie termin (ruchomo w jakimś przedziale) i akceptowalną cenę na dany kierunek i obserwuję ceny (tryb prywatny!!!) na kilku kierunkach - jak cena w Twoim przedziale to kupuj....
Teraz sprawdziłam lot do Aten z Warszawy Egonem i za moją rodzinę (2 dorosłych + dziecko 2-4 lata + dziecko 7 lat) w czerwcu wyszło mi 1100 euroto trochę sporo porównując do trzystu kilku Myszy...
marze_na napisał(a):Ciszę się, że odcinek był długi, bo zapomniałam książki na praje.
Zdjęcia wszystkie widzę. Bardzo podobają mi się te noclegowo-lotniskowe.
Widok z apartmana bajeczny. Kawka i winko w takich okolicznościach to byłoby coś
.
mysza73 napisał(a):agata26061 napisał(a):Teraz sprawdziłam lot do Aten z Warszawy Egonem i za moją rodzinę (2 dorosłych + dziecko 2-4 lata + dziecko 7 lat) w czerwcu wyszło mi 1100 euroto trochę sporo porównując do trzystu kilku Myszy...
Zajrzyj i sprawdź na marzec - https://en.aegeanair.com/plan/low-fare-calendar/
Takie same promo będą i na lipiec, tylko trzeba cierpliwie sprawdzać
ruzica napisał(a):Oczy mnie wyszły z orbit na widok widoku z balkonu![]()
Czy princessy akurat te, to specjalnie z powodu koloru opakowania zostały wzięte![]()
![]()
Bo widzę, że książki nawet miałaś pod kolor
mysza73 napisał(a):Powinnaś czuć się winnaLidia K napisał(a):mysza73 napisał(a):Tegoroczne wakacje były pod znakim kościołów, bieli, błękitu i ... kotów![]()
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, aż oniemiałam z wrażenia.![]()