mysza73 napisał(a):Mąż następniego dnie zrobił bilans zysków i strat ... tzn sprawdził stan konta ...
Po podsumowaniu wyszło, że kosztowały nas te wakacje 9640 pln ...
Warto było, a i nam coś skapło, w sensie relacji.
mysza73 napisał(a):Mąż następniego dnie zrobił bilans zysków i strat ... tzn sprawdził stan konta ...
Po podsumowaniu wyszło, że kosztowały nas te wakacje 9640 pln ...
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Było fantastycznie nudno tylko jakoś za szybko się skończyło
Fajna wyspa ta Tinos, kiedyś może pomyślę
Aga to goń Ptter bo czekamy na kolejne relacje
Już ja ją przypilnuję
Tylko nie możemy się na kierunek zdecydować
A co Wam chodzi po głowie
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Było fantastycznie nudno tylko jakoś za szybko się skończyło
Fajna wyspa ta Tinos, kiedyś może pomyślę
Aga to goń Ptter bo czekamy na kolejne relacje
Już ja ją przypilnuję
Tylko nie możemy się na kierunek zdecydować
A co Wam chodzi po głowie
Ma być ciepło i ładnie
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):Aga, a kiedy ten planowany wyjazd? Nie doczytałam, a to raczej istotna informacja przy planowaniu kierunku .
Na dzień kobiet
Jak dzień kobiet to na nartach
Bardzo śmieszne, no baaardzo
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):Aga, a kiedy ten planowany wyjazd? Nie doczytałam, a to raczej istotna informacja przy planowaniu kierunku .
Na dzień kobiet
Jak dzień kobiet to na nartach
Bardzo śmieszne, no baaardzo
No ja jadę . I cieszę się bardzo bardzo bardzo
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Nie mieszajcie, bo my mamy dwie destynacje i na nich się skupiamy
Aga, a kiedy ten planowany wyjazd? Nie doczytałam, a to raczej istotna informacja przy planowaniu kierunku .
Na dzień kobiet