mysza73 napisał(a):Mąż następniego dnie zrobił bilans zysków i strat ... tzn sprawdził stan konta ...![]()
Po podsumowaniu wyszło, że kosztowały nas te wakacje 9640 pln ...
Warto było, a i nam coś skapło, w sensie relacji.
mysza73 napisał(a):Mąż następniego dnie zrobił bilans zysków i strat ... tzn sprawdził stan konta ...![]()
Po podsumowaniu wyszło, że kosztowały nas te wakacje 9640 pln ...
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Było fantastycznie nudno tylko jakoś za szybko się skończyło![]()
Fajna wyspa ta Tinos, kiedyś może pomyślę![]()
Aga to goń Ptter bo czekamy na kolejne relacje
Już ja ją przypilnuję![]()
Tylko nie możemy się na kierunek zdecydować
A co Wam chodzi po głowie
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Było fantastycznie nudno tylko jakoś za szybko się skończyło![]()
Fajna wyspa ta Tinos, kiedyś może pomyślę![]()
Aga to goń Ptter bo czekamy na kolejne relacje
Już ja ją przypilnuję![]()
Tylko nie możemy się na kierunek zdecydować
A co Wam chodzi po głowie
Ma być ciepło i ładnie
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):Aga, a kiedy ten planowany wyjazd? Nie doczytałam, a to raczej istotna informacja przy planowaniu kierunku.
Na dzień kobiet
Jak dzień kobiet to na nartach![]()
Bardzo śmieszne, no baaardzo![]()
![]()
![]()
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):Aga, a kiedy ten planowany wyjazd? Nie doczytałam, a to raczej istotna informacja przy planowaniu kierunku.
Na dzień kobiet
Jak dzień kobiet to na nartach![]()
Bardzo śmieszne, no baaardzo![]()
![]()
![]()
No ja jadę. I cieszę się bardzo bardzo bardzo
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Nie mieszajcie, bo my mamy dwie destynacje i na nich się skupiamy![]()
Aga, a kiedy ten planowany wyjazd? Nie doczytałam, a to raczej istotna informacja przy planowaniu kierunku.
Na dzień kobiet