kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Paros
... coś czuję, że nas sporo będzie w przyszłym roku w Grecji ... ...
Pozdrawiam.
W jaką wyspę celujesz?
A czemu nie wiedziałaś kiedy będziecie wracać?mysza73 napisał(a):18 euro płaciliśmy za prom z Rafiny na Tinos
Jeszcze w lipcu powrotny też można było przez internet kupić za 19 euro ... ale my do końca nie wiedzieliśmy kiedy będziemy wracać
piekara114 napisał(a):A czemu nie wiedziałaś kiedy będziecie wracać?mysza73 napisał(a):18 euro płaciliśmy za prom z Rafiny na Tinos
Jeszcze w lipcu powrotny też można było przez internet kupić za 19 euro ... ale my do końca nie wiedzieliśmy kiedy będziemy wracać
Aaaaapiotrf napisał(a):Agnieszko , to będzie "druga , wolna" destynacja czyli około 2020 roku ( chyba że wygram w Totka - czego i Wam życzę - i przejdę na wakacje ustawiczne , również greckie )
Pozdrawiam
Piotr
tony montana napisał(a):No za dużo lazurów tu nie widziałem, ale JAKOŚ przebrnąłem do końca relacji
Czekam na kolejną, bo chyba masz już o czym pisać po Twoim ostatnim wyjeździe? ;0
mysza73 napisał(a):Mikromir napisał(a):Wielkie dzięki za relację - było przebiałobłękitnie i uroczo!
Przez grzecznosc nie dodałaś, że NUDA
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Było fantastycznie nudno tylko jakoś za szybko się skończyło
Fajna wyspa ta Tinos, kiedyś może pomyślę
Aga to goń Ptter bo czekamy na kolejne relacje
Już ja ją przypilnuję
Tylko nie możemy się na kierunek zdecydować