kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Paros
... coś czuję, że nas sporo będzie w przyszłym roku w Grecji ......
Pozdrawiam.
W jaką wyspę celujesz?
A czemu nie wiedziałaś kiedy będziecie wracać?mysza73 napisał(a):18 euro płaciliśmy za prom z Rafiny na Tinos![]()
Jeszcze w lipcu powrotny też można było przez internet kupić za 19 euro ... ale my do końca nie wiedzieliśmy kiedy będziemy wracać
piekara114 napisał(a):A czemu nie wiedziałaś kiedy będziecie wracać?mysza73 napisał(a):18 euro płaciliśmy za prom z Rafiny na Tinos![]()
Jeszcze w lipcu powrotny też można było przez internet kupić za 19 euro ... ale my do końca nie wiedzieliśmy kiedy będziemy wracać
Aaaaapiotrf napisał(a):Agnieszko , to będzie "druga , wolna" destynacjaczyli około 2020 roku ( chyba że wygram w Totka - czego i Wam życzę - i przejdę na wakacje ustawiczne , również greckie
)
Pozdrawiam
Piotr
tony montana napisał(a):No za dużo lazurów tu nie widziałem, ale JAKOŚ przebrnąłem do końca relacji
Czekam na kolejną, bo chyba masz już o czym pisać po Twoim ostatnim wyjeździe? ;0![]()
![]()
mysza73 napisał(a):Mikromir napisał(a):Wielkie dzięki za relację - było przebiałobłękitnie i uroczo!
Przez grzecznosc nie dodałaś, że NUDA
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Było fantastycznie nudno tylko jakoś za szybko się skończyło![]()
Fajna wyspa ta Tinos, kiedyś może pomyślę![]()
Aga to goń Ptter bo czekamy na kolejne relacje
Już ja ją przypilnuję![]()
Tylko nie możemy się na kierunek zdecydować