Biały komplecik normalnie jak na weselisko ;0
Dobrze, że górka nie jakaś wielka, ale i tak gratulacje zdobycia....
Tylko gdzie NIEBIESKIE NIEBO??
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Ktoś tu się chyba ociąga
Może troszeczkę
No to chyba musisz coś z tym zrobić
Beata W. napisał(a):No Co Ty jaki koniec
Tak sobie oglądam Twoje zdjęcia i się zastanawiam po raz kolejny co zrobiliście z innymi turystami
Przecież to były wakacje
mysza73 napisał(a):Ale mnie tych turystów zupełnie nie brakowało
Mam nadzieję, że na Paros będzie podobnie(?), bo zaliczka już wpłacona
A Ty co na wakacje planujesz?
Bo o ferie to nie pytam
mysza73 napisał(a):Dokładnie takBeata W. napisał(a):Czyli Aga postanowiłaś wszystkie greckie wyspy zaliczyćJedź, jedź ... może coś zgapię w przyszłościBeata W. napisał(a):A ja to mam plan polenić się Skopoles O ile znowu coś się nie posypie
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Dokładnie takBeata W. napisał(a):Czyli Aga postanowiłaś wszystkie greckie wyspy zaliczyćJedź, jedź ... może coś zgapię w przyszłościBeata W. napisał(a):A ja to mam plan polenić się Skopoles O ile znowu coś się nie posypie
Jedźcie, a potem piszcie i pokazujcie . Obejrzę wszystkie te wyspy i już nie będę musiała się wybierać .
Tony, Ty coś nie dokładnie czytasz....przecież to torebka piekarnicza i debatowaliśmy o niej na 5 i 6 stronie.... Musisz się poprawićtony montana napisał(a):Zuzia była na Gozo ? Czy ktoś jej siatkę z Malty przywiózł?
mysza73 napisał(a):Ale Wy dziewczyny spostrzegawcze jesteściepiekara114 napisał(a):Torebka piekarnicza? Ja tam krzyż maltański dojrzałam...
A torebka piekarnicza, bo zabrałam ją coby do piekary z nią chodzić (no wiecie, ekologia )
Ale, że dziecko zapomniało o torebkach, to jej wielkodusznie oddałam
A krzyż maltański ... bo dostałam ją od koleżanki jako prezent z Malty
piekara114 napisał(a):Tony, Ty coś nie dokładnie czytasz....przecież to torebka piekarnicza i debatowaliśmy o niej na 5 i 6 stronie.... Musisz się poprawićtony montana napisał(a):Zuzia była na Gozo ? Czy ktoś jej siatkę z Malty przywiózł?