Mysza, i nie bałaś się takich wielkich fal?...
No wiem, wiem , Ty (i nie tylko ) już dawno pokupowaliścieMikromir napisał(a):mysza73 napisał(a):I jeszcze Ci powiem, że właśnie nabyłam bilety u Egona i wreszcie mogę zacząć szukać apartmana
Lepiej późno niż wcale.
No jak dokąd , do Aten ofkors , a potem wyspa ... chyba Paros, ale kto wieMikromir napisał(a):Dokąd i w jakim terminie ostatecznie?
mysza73 napisał(a): będzie lipiec ... 17-30
Wzięłam środowy lot, coby zaś na lotnisku nie nocować
Czyli jednak jedziecie w 3tkę... Ja chyba w podobnym terminie w przyszłym roku będę wypoczywać.... A jaką cenę upolowałaś?mysza73 napisał(a):No jak dokąd , do Aten ofkors , a potem wyspa ... chyba Paros, ale kto wieMikromir napisał(a):Dokąd i w jakim terminie ostatecznie?
Termin ... no chciałam czerwiec, ale te uniwersytety teraz tak długo uczą, że będzie lipiec ... 17-30
piekara114 napisał(a):Czyli jednak jedziecie w 3tkę... Ja chyba w podobnym terminie w przyszłym roku będę wypoczywać.... A jaką cenę upolowałaś?mysza73 napisał(a):No jak dokąd , do Aten ofkors , a potem wyspa ... chyba Paros, ale kto wieMikromir napisał(a):Dokąd i w jakim terminie ostatecznie?
Termin ... no chciałam czerwiec, ale te uniwersytety teraz tak długo uczą, że będzie lipiec ... 17-30
ruzica napisał(a):tony montana napisał(a):A Mężowi nie było zimno, tylko tak jak ja lubię na minutkę, przycapował, a pod ręcznikiem przyjemnie tak się człek bezpiecznie czuje
A może nie chciał się opalić