Witam,
Zdjęcia pojawiają się dopiero od tego z promem.
coglin napisał(a):Witam,
Zdjęcia pojawiają się dopiero od tego z promem.
Zdjęce i tak tego nie oddajeMai napisał(a):Śledzę
Widok z tarasu miodzio
Już go przeklęłam ...Mikromir napisał(a):Nie widzę zdjęć z pierwszej nocy na greckiej ziemi... Pozdrów gugla...
mysza73 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):U mnie kilka pierwszych zdjęć w postaci kółka i kreski...
A teraz?
agata26061 napisał(a):Jak Wy wszyscy rezerwujecie takie tanie loty? Ja jak czasem wchodzę tak orientacyjnie sprawdzić ile by moją rodzinę kosztował lot gdziekolwiek, to ceny z kosmosu
piekara114 napisał(a):U mnie wszystko widać.
Z ciekawości logistycznej: ile czasu zajęła Wam podróż od wyjścia z domu do dotarcie pod app? Wychodzi mi ok. 22 h....dobrze liczę?
Bilety na linie rejsowe (np. LOT, AE Agi) trzeba kupować z dużym wyprzedzeniem, warto zapisać się do newsletterów danej linii to będziesz otrzymywać info o promo...agata26061 napisał(a):Jak Wy wszyscy rezerwujecie takie tanie loty? Ja jak czasem wchodzę tak orientacyjnie sprawdzić ile by moją rodzinę kosztował lot gdziekolwiek, to ceny z kosmosu
W tym różnica czasu .... Tyle godz. i przesiadki to ja wolę jednak samochód....mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Z ciekawości logistycznej: ile czasu zajęła Wam podróż od wyjścia z domu do dotarcie pod app? Wychodzi mi ok. 22 h....dobrze liczę?
2 godzinki się pomyliłaś - 20 godzin
Z Radomia wyjechaliśmy o 14 w sobotę, w apartmanie byliśmy o 10 w niedzielę
piekara114 napisał(a):W tym różnica czasu .... Tyle godz. i przesiadki to ja wolę jednak samochód....mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Z ciekawości logistycznej: ile czasu zajęła Wam podróż od wyjścia z domu do dotarcie pod app? Wychodzi mi ok. 22 h....dobrze liczę?
2 godzinki się pomyliłaś - 20 godzin
Z Radomia wyjechaliśmy o 14 w sobotę, w apartmanie byliśmy o 10 w niedzielę
mysza73 napisał(a):Ja już zaglądam do egona
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja już zaglądam do egona
w sumie to teraz jedne z tańszych biletów powinny być... Ja tak wczas nie mogę, no i dwa za dużo może się zdarzyć, zmienić przez 10mcy....
Jak AE to Grecja 2019?
piekara114 napisał(a):Bilety na linie rejsowe (np. LOT, AE Agi) trzeba kupować z dużym wyprzedzeniem, warto zapisać się do newsletterów danej linii to będziesz otrzymywać info o promo...agata26061 napisał(a):Jak Wy wszyscy rezerwujecie takie tanie loty? Ja jak czasem wchodzę tak orientacyjnie sprawdzić ile by moją rodzinę kosztował lot gdziekolwiek, to ceny z kosmosu
Bilety na low costy (Wizz, Rya,. easyjet itp.)- tu trzeba polować (jak są promocje to zwykle podnoszą ceny, ale można trafić na sporą zniżkę). Najlepsze ceny są w momencie wrzucania rozkładów lotów na kolejny sezon (to będzie teraz), potem rosną, spadek jest na 10-6 tygodni przed datą lotu... Ale są i wyjątki... w tym roku na lato najniższe ceny były na 3 tyg. przed, w czerwcu można było kupic bilety na Kretę na lipiec za niecałe 300 zł os/RT..... Ja ustalam sobie termin (ruchomo w jakimś przedziale) i akceptowalną cenę na dany kierunek i obserwuję ceny (tryb prywatny!!!) na kilku kierunkach - jak cena w Twoim przedziale to kupuj....