Ten żółty kompletnie nie konweniuje.
Ale mogę się mylić, wszak moja płeć rozróżnia tylko trzy kolory.
mysza73 napisał(a):Oooolaalaa, może i trzy kolory rozróżnia, ale za to jaki zasób słownictwa ... konweniujekrutom napisał(a):Ten żółty kompletnie nie konweniuje.
Ale mogę się mylić, wszak moja płeć rozróżnia tylko trzy kolory.
No jak dla mnie też nie pasuje
piotrf napisał(a):tony montana napisał(a):Jeszxze raz mowie ze nie ma takiego nieba jak ja niektorYch zdjeciach AGNIESZKO
..
Tony , za prawdę powiadam Ci : są takie nieba o których się fizjologom nie śniło
Pozdrawiam
Piotr
Ooooo, Mrooczek jeden jest ... myślałam, że zaś żeśta gdzieś polecielimarze_na napisał(a):Bardzo mi się to zdjęcie podoba . Nowy awatar też .
Tony, pokazałabym Ci jeszcze trochę takiego nieba ... ale jak i tak ma to wszystko wylecieć w kosmos, to chyba mi się odechciałotony montana napisał(a):piotrf napisał(a):tony montana napisał(a):Jeszxze raz mowie ze nie ma takiego nieba jak ja niektorYch zdjeciach AGNIESZKO
..
Tony , za prawdę powiadam Ci : są takie nieba o których się fizjologom nie śniło
Pozdrawiam
Piotr
Myszka je zrobila aparatem
mysza73 napisał(a):Ooooo, Mrooczek jeden jest ... myślałam, że zaś żeśta gdzieś polecielimarze_na napisał(a):Bardzo mi się to zdjęcie podoba . Nowy awatar też .
Nie wiem Mrooczek co Ty rzeźbisz , ale wzystkie zdjęcia w Twoich relacjach wcięło , zrób coś z tymmarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ooooo, Mrooczek jeden jest ... myślałam, że zaś żeśta gdzieś polecielimarze_na napisał(a):Bardzo mi się to zdjęcie podoba . Nowy awatar też .
Czytam w miarę na bieżąco, ale nie mam za bardzo czasu pisać. Jak nie siedzę na żużlu to biznesplany rzeźbię .