megidh napisał(a):Wioska jest kapitalna.
no nie powiem, miło byłoby doświadczyć tego na własne oczy, piękne zakamarki i zadbane posesje;
pewnie odjeżdżać stamtąd trudniej niż skądinąd
krutom napisał(a):To teraz Mysza będzie mogła spokojnie dalej pisać i nie będą ja rozpraszać żadne mecze mistrzostw.
Dokładnie, tak jak pisałam, to moja ulubiona wioska na Tinosiete kiero napisał(a):megidh napisał(a):Wioska jest kapitalna.
no nie powiem, miło byłoby doświadczyć tego na własne oczy, piękne zakamarki i zadbane posesje;
pewnie odjeżdżać stamtąd trudniej niż skądinąd
Eeeee tam, nuuuudaBuber napisał(a):Mysza właśnie nadrobiłem zaległości ... pięknie tam.
Jest moc i inspiracja dla mnie .
No przecie teraz dziewczyny grają ... co prawda nasze nie , ale i tak popaczękrutom napisał(a):To teraz Mysza będzie mogła spokojnie dalej pisać i nie będą ja rozpraszać żadne mecze mistrzostw.
A tak swoją drogą, z wyniku cieszy się z pewnością tak jak ja albo jeszcze bardziej.
Pudło ...Janusz Bajcer napisał(a):krutom napisał(a):To teraz Mysza będzie mogła spokojnie dalej pisać i nie będą ja rozpraszać żadne mecze mistrzostw.
POLSKA PlusLiga
Kolejka 1
12.10. 18:00 Czarni Radom - Jastrzębski Węgiel
Może coś zdąży napisać ... a może i zakończyć.
mysza73 napisał(a):Buber napisał(a):Mysza właśnie nadrobiłem zaległości ... pięknie tam.
Jest moc i inspiracja dla mnie .
Eeeee tam, nuuuuda
mysza73 napisał(a):Czarni właśnie dzwonili, że karneciki do odbioru, więc zaraz lecem ...
kulka53 napisał(a):Ermoupoli wciąż piękne.... a kondycja zdecydowanie na plus , podejść na oba wzgórza (zwłaszcza Ano Siros) i jeszcze potem łazić po porcie... nie ma to tamto
Super jest tak sobie przypominać te wioski "w których nic nie ma" . I tę dolinę kamieni Volax...pamiętam jak bardzo się nam tam podobało .
Aaaaa i dzięki za przypomnienie "Kulki na kulce" .
mysza73 napisał(a):Zdradzisz jakie wyspy dołączyły do Waszej listy?
kulka53 napisał(a):mysza73 napisał(a):Zdradzisz jakie wyspy dołączyły do Waszej listy?
Tym razem wyjazd miał być ekonomiczny w związku z czym odpuściliśmy dalekie i kosztowne podróże promami.
Dlatego też ostatecznie zaliczyliśmy tylko 2 nowe wyspy niedaleko lądu + jedną na której już byliśmy ale jedynie przejazdem (by poznać ją lepiej i móc powiedzieć że byliśmy na niej naprawdę) - czyli Egina, Egistri i Evia (Eubeja).