Mikromir napisał(a):Kolorki, uliczki, schodki - bardzo!...
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Takim zwykłym patykowym się zadowolili?
No właśnie tak
Ale to był najlepszy lód patykowy jaki jedliśmy
piekara114 napisał(a):jak szukam miejscówki to zawsze sprawdzam czy jest tam prawdziwa lodziarnia
Też tam byłam w 2015 r. i nie dość że ilość smaków powala i ciężko się zdecydować to jeszcze, aby pooglądać to trzeba się przepychać do szybki....majeczka napisał(a):W San Gimignano znajduje się podobno jedna z najsłynniejszych lodziarni we Włoszech, “Gelateria Della Pizza”, byliśmy i również próbowaliśmy.
Cóż wybór był bardzo trudny, niesamowita ilość smaków, orzech, pistacja, melon, banan, etc, etc, a i pojemność żołądka raczej ograniczona...
Idzie zima , nadrobiszkkra napisał(a):Zaznaczam, żeby zobaczyć wszystkie piękne miejsca, które pokazujesz, niestety kompletnie brak mi czasu na porządne czytanie
Wszystkie te promy tak smrodziłykrutom napisał(a):Kurczę, ten ostatni prom to chyba jako paliwa używa starych opon.
Zupełnie jak ten ruski lotniskowiec.
Mikromir napisał(a):Biel kościółka na plaży (jak i wielu innych budowli na Twoich zdjęciach) jest zachwycająca. Oni to pewnie wszystko malują każdej wiosny na nowo, bo nie ma szans, żeby taki kolor przetrwał zimę bez strat...
Widzę, że fale nie były bardzo duże, skoro wypuściłaś się prawie na pełne morze...
Mikromir napisał(a):Widzę, że fale nie były bardzo duże, skoro wypuściłaś się prawie na pełne morze...
majeczka napisał(a):p.s. motylki są super wierz mi, pływasz świetnie, nawet na pełnym morzu
piotrf napisał(a):Agnieszko , rozumiem ( i podzielam całkowicie ) niepokoje związane z sytuacją volleyballową , ale może stres zmniejszy się przy kontynuacji tej niebieskobiałej relacji
Pozdrawiam
Piotr