tony montana napisał(a):Pyrgos przypadło mi do gustu, tylko czemu te rzeźby wszystkie takie .... SMUTNE??
Umartwiają się, zamiast cieszyć ... życiem
A Ty już cieszysz się ... ŻYCIEM? (degustujesz znaczy? )
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Pyrgos przypadło mi do gustu, tylko czemu te rzeźby wszystkie takie .... SMUTNE??
A Ty już cieszysz się ... ŻYCIEM? (degustujesz znaczy? )
Gdzie Ty znowu lecisz???tony montana napisał(a):Nie, jeeeeszcze...mysza73 napisał(a):A Ty już cieszysz się ... ŻYCIEM? (degustujesz znaczy? )tony montana napisał(a):Pyrgos przypadło mi do gustu, tylko czemu te rzeźby wszystkie takie .... SMUTNE??
piekara114 napisał(a):Gdzie Ty znowu lecisz???tony montana napisał(a):Nie, jeeeeszcze...mysza73 napisał(a):A Ty już cieszysz się ... ŻYCIEM? (degustujesz znaczy? )tony montana napisał(a):Pyrgos przypadło mi do gustu, tylko czemu te rzeźby wszystkie takie .... SMUTNE??
Ja do Rzymu ... choćby jutro ... niestety nie w najbliższym czasietony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):Gdzie Ty znowu lecisz???tony montana napisał(a):Nie, jeeeeszcze...mysza73 napisał(a):A Ty już cieszysz się ... ŻYCIEM? (degustujesz znaczy? )tony montana napisał(a):Pyrgos przypadło mi do gustu, tylko czemu te rzeźby wszystkie takie .... SMUTNE??
MUCHA?
Pewnie do jakiego Rzymu znowu ....
Lekko nie było ...CROberto napisał(a):Pierwsze półrocze 2018 mieliście lekko nerwowe...
Należał wam się ten Raj ,po dobrze wykonanej robocie... Pięknie go pokazujesz
Dzięki Tony ,tony montana napisał(a):Zarąbisty odcinek
Najpierw niezła fala na moru
Potem ładne miasteczko na horyzoncie, a z bliska jeszcze fajniejsze
No i ta cierkiew.... SROCE SPOD OGONA....
Dzięki ,Mikromir napisał(a):Bardzo ciekawe to miasto z dwoma wzgórzami... i jakie ekumeniczne...
Mysza uroczo wyglądasz tak nonszalancko oparta o armatę.
piekara114 napisał(a):Takim zwykłym patykowym się zadowolili?