jbasia napisał(a):Dziękuję! może poetą i zbyt wylewna nie jestem, ale się postaram, i już pierwszy zonk nie umiem zmniejszyć zdjęć żeby wstawić
Mirkok napisał(a):jbasia napisał(a):Dziękuję! może poetą i zbyt wylewna nie jestem, ale się postaram, i już pierwszy zonk nie umiem zmniejszyć zdjęć żeby wstawić
Witam.
A umiesz to:
[ W "Eksplorztorze Windows" zaznacz plik; Otwórz go za pomocą: "Paint". W Paincie klikasz "Zmień rozmiar" (np. ze 100 na 50%); Następnie plik zapisz jako (np. xxxxxx.jpg). Wskaż miejsce do zapisu. Gotowe. ]
jbasia napisał(a):Mirkok napisał(a):jbasia napisał(a):Dziękuję! może poetą i zbyt wylewna nie jestem, ale się postaram, i już pierwszy zonk nie umiem zmniejszyć zdjęć żeby wstawić
Witam.
A umiesz to:
[ W "Eksplorztorze Windows" zaznacz plik; Otwórz go za pomocą: "Paint". W Paincie klikasz "Zmień rozmiar" (np. ze 100 na 50%); Następnie plik zapisz jako (np. xxxxxx.jpg). Wskaż miejsce do zapisu. Gotowe. ]
DZIĘKUJĘ BARDZO ZA POMOC!!!!
jbasia napisał(a):.. wróciliśmy do domu na balkon spróbować Karlowacko przesiedzieliśmy do drugiej, słuchając cykad i chorwackiej muzyki u sąsiada z dołu.
Janusz Bajcer napisał(a):jbasia napisał(a):.. wróciliśmy do domu na balkon spróbować Karlowacko przesiedzieliśmy do drugiej, słuchając cykad i chorwackiej muzyki u sąsiada z dołu.
No i jak smakowało "karlovacko" i czy chorwacka muzyka wpadła w ucho
A ten sąsiad to właściciel czy wczasowicz
Powrót do Nasze relacje z podróży