kaeres napisał(a):Nie powinno się wytykać nic w relacjach aby nie zaburzać sielskiego klimatu ale nie mogę tego nie zauważyć.
Aby nie zepsuć zdjęć wystarczą 3 zasady.
1. Aby było co kadrować - ten warunek u Ciebie jest spełniony.
2. Trzymać horyzont (tylko w zamierzonych warunkach może być pochylony ale to dla świadomego fotografa, który chce tym zabiegiem uzyskać jakiś efekt) - mam wrażenie, że cała Chorwacja spada w lewo
3. Czysty obiektyw - niby podstawa podstaw ale wielu zapomina.
andeo napisał(a):Miło się czytało .Rozumiem Twoją tęsknotę i miłośc od pierwszego wejrzenia ,chyba większość nas tu buszujących tak ma
Pięknie opisałaś wakacje . Szkoda że nie mieliście zielonej karty ,ale myślę że jeszcze Dubrovnik odwiedzicie ? warto
Ja natomiast odwiedzę sanktuarium ,może w tym roku ,no i do groty na piwko wstąpię
jbasia napisał(a): mamy chęć jechać nad jezioro Garda oraz z pewnością na Istrę tydzień Włochy tydzień CHORWACJA
jbasia napisał(a):szczerze powiedziawszy to moja relacja dobiegła końca, nie byłam w Dubrowniku, nie zdobyłam Forticy w Omnisiu, nie było plitwickich ani krk.
Ale I TAK JESTEM SZCZĘŚLIWA,ŻE NA MÓWIŁAM RODZINĘ NA TE WAKACJE. DZIĘKUJĘ ZA TE WIDOKI , MUZYKĘ, ZAPACHY, ATMOSFERĘ JEST JUŻ PRAWIE LISTOPAD A JA CODZIENNIE TYM ŻYJĘ.
I JUŻ PLANUJĘ NASTĘPNE WAKACJE......
Powrót do Nasze relacje z podróży