napisał(a) jbasia » 12.09.2015 20:40
Moja miłość do Chorwacji zaczęła się tutaj, ale w Makarskiej postawiłam swoje pierwsze kroki i tam dopiero rozwinął mi się zmysł powonienia, słuchu a wzrok
- to jest miłość od pierwszego wejrzenia
Następnego dnia obudziliśmy sie przez śmieciarę bo tak hałasowała, mało tego uchyliliśmy okiennice, otworzyliśmy okno i tak leżymy nagle słyszymy dzieci biegną drogą i matka za nimi krzycząca " polakom , polakom, polakom" wtedy mąż mówi widzisz wiedzą że tu mieszkają Polacy. Tak się uśmiałam
Tradycyjnie od rana plażowanie ale dzisiaj wcześnie zakończyliśmy ponieważ chcieliśmy się wybrać na plażę NUGAL mówiliście że jest piękna.
Złą porę sobie wybraliśmy na taki spacer, było niemiłosiernie gorąco a my zabraliśmy małą półlitrową butelkę wody i piwo. Widoki cudne, piękne, myślałam że ta plaża jest bliżej a my idziemy i idziemy stwierdziliśmy że jak tam zajdziemy to musimy się wykąpać. taka długa droga że na pewno tam golasów nie zastaniemy, no cóż myliliśmy się bo golaski byli dużo wcześniej. Popatrzyliśmy trochę z góry i powoli wracaliśmy do Makarskiej. Ostatnimi siłami dotarliśmy do wodopoju a pierwszym jaki się pokazał to był klub czy dyskoteka DEPP .
- A tu taki wybór!!!
Mówię wam jak to zimne piwko smakowało!!!! Postanowiliśmy poplażować obok tego klub.
Wieczorkiem wybraliśmy się jeszcze na spacer.
Zdjęcia z dzisiejszego dnia złej jakości bo mi się coś w aparacie poprzestawiało, dopiero wieczorem zorientowałam się.
- Załączniki:
-
-
-
-