Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Moje miasto

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
drzin
Croentuzjasta
Moje miasto

Nieprzeczytany postnapisał(a) drzin » 17.10.2007 14:12

Chcialbym zalozyc nowy temat. Interesuja mnie zdjecia miast i wsi pokazujace normalne zycie, ruch uliczny itd. Kazdy z forumowiczow posiada na pewno w swojej kolekcji zdjecia miasta w ktory mieszka. Co wy na to? :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.10.2007 18:48

drzin napisał(a):.... Co wy na to? :D

Pomysł dobry :lol: sezon jesienno-zimowy przed nami więc można porozmawiac i o naszych miastach. No to na początek....Rzeszów :wink:
Duma Rzeszowa :lol: słynna rzeszowska .....(ocenzurowano) :lol:
Obrazek
Kiedyś był Hotel-Rzeszów......
Obrazek
ale go niestety rozebrano.....
Obrazek
Ratusz.......
Obrazek
Centrum, ulica Matejki
Obrazek
Pozdrav :papa:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 17.10.2007 18:51

drzin napisał(a):Chcialbym zalozyc nowy temat. Interesuja mnie zdjecia miast i wsi pokazujace normalne zycie, ruch uliczny itd. Kazdy z forumowiczow posiada na pewno w swojej kolekcji zdjecia miasta w ktory mieszka. Co wy na to? :D

A jak ktoś mieszka na wsi bez ruchu ulicznego :?: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.10.2007 18:59

Rysio napisał(a):...A jak ktoś mieszka na wsi bez ruchu ulicznego :?: :lol:

e tam bez ruchu - a co u was chłopy rowerami albo QUNIEM nie jeżdzą :?: :lol: :lol: :lol:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 17.10.2007 19:03

No co Ty fury, qnie i rowery są ale ulic nie ma tylko polne ścieżki :wink:

http://www.gieraltowice.pl - parę fotek moich i nie moich w galeriach się znajdzie :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 17.10.2007 19:05

Rysio napisał(a):
drzin napisał(a):Chcialbym zalozyc nowy temat. Interesuja mnie zdjecia miast i wsi pokazujace normalne zycie, ruch uliczny itd. Kazdy z forumowiczow posiada na pewno w swojej kolekcji zdjecia miasta w ktory mieszka. Co wy na to? :D

A jak ktoś mieszka na wsi bez ruchu ulicznego :?: :lol:

A jak ktoś mieszka a naokoło same gruby :?: :wink:
profet
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) profet » 17.10.2007 19:38

jutro pędzę fotografować
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 17.10.2007 20:29

Bardzo ładny Ratusz :) Pozdrawiam :papa:
drzin
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) drzin » 18.10.2007 00:58

Co Ty chcesz Rysio od swojego miasteczka? Widzialem i ruch uliczny i komandosow a nawet Norwegow. Nie badz taki skromny :D .
Piotrek B -a kto wymyslil taki piekny pomnik? :oops:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.10.2007 07:34

drzin napisał(a):....Piotrek B -a kto wymyslil taki piekny pomnik? :oops:

Ja tam się nie wstydze tego pomnika :lol: Jakby nie patrzec to wizytówka (i to bardzo unikalna) naszego miasta :lol: Nigdzie takiego pomnika nie znajdziesz. Nie, zwracam honor podobno coś łudząco podobnego do tego znajduje sie w Korei Pn. :wink:
Natomiast co do autorstwa to autorem jest prof. Marian Konieczny (kiedyś ASP w Krakowie).
A tak wyglada on w całej krasie :lol: :lool: :lol: Kiedys to on się nazywał - Pomnik czynu rewolucyjnego :wink: ale mieszkańcom miasta od momentu jak go wybudowali i tak kojarzy się z jednym.... :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 18.10.2007 07:59

Drzin a powiedz mi czym się różni ten wątek od założonego przeze mnie wątku w dniu 13.10.2006 czyli dokładnie rok temu :?: :(:(:(. Tak ... wiem... ma inną nazwę. :(
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.10.2007 08:22

drzin
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) drzin » 18.10.2007 10:03

Przepraszam Leszku :oops: . Wstyd mi, ze nie przejrzalem dokladnie forum.
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 18.10.2007 10:10

drzin napisał(a):Przepraszam Leszku :oops: . Wstyd mi, ze nie przejrzalem dokladnie forum.

Już się tak nie wstydź ;) To jest Hyde PArk a nie podfora tematyczne więc chyba może być więcej luzu i dowolności prawda Leszku ? ;)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 18.10.2007 10:11

Dobra... stało się - trudno spróbujmy potraktować to tak... tu będzie architektura naszych miast... w moim wątku ludzie piszą o swoich podróżach po Polsce i najpiękniejszych jej zakątkach przyrodniczych

Następna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies