smoki3 napisał(a):Częściowo, mam rodzinkę.
Hehe, to już wiem, na którym osiedlu
maslinka napisał(a):smoki3 napisał(a):Częściowo, mam rodzinkę.
Hehe, to już wiem, na którym osiedlu
longtom napisał(a):A gdzie śnieg
W Poznaniu biało
Joanka23 napisał(a):Smoki - bardzo mi się podoba to ostatnie zdjęcie kościółka - to jeż z Gliwic?
Joanka23 napisał(a):Smoki - bardzo mi się podoba to ostatnie zdjęcie kościółka - to jeż z Gliwic?
maslinka napisał(a):smoki3 napisał(a):
Tak, Gliwice to bardzo ładne miasto.
Wybieram się i nie mogę wybrać w nocy z aparatem na ten nasz odnowiony Rynek... Długo niemal całe Stare Miasto było rozkopane, ale wreszcie jakoś się prezentuje
Smoki, masz może jakieś fotki?
smoki3 napisał(a):Mam kilka zdjęć nocnych tego kościoła, niestet jest kilka odbić lamp ulicznych w obiektywie. [/b][/color]
smoki3 napisał(a):
Niestety nie mam, wybierałem się zrobić kilka zdjęć właśnie nocką ale było dość zimno i nie dotarłem na rynek z aparatem. A następnego dnia, czyli wczoraj rozebrało mnie przeziębienie i nie wychodziłem. Zrobiłem natomiast szeroką panoramę i muszę ją posklejać.
maslinka napisał(a):smoki3 napisał(a):
Niestety nie mam, wybierałem się zrobić kilka zdjęć właśnie nocką ale było dość zimno i nie dotarłem na rynek z aparatem. A następnego dnia, czyli wczoraj rozebrało mnie przeziębienie i nie wychodziłem. Zrobiłem natomiast szeroką panoramę i muszę ją posklejać.
Fajnie, w takim razie czekam na panoramę
Wcześniej czy później, wybiorę się w końcu na rynek z aparatem i jak dobrze wyjdzie, to coś tu pokażę.
Póki co, mam tylko zdjęcia z komórki, na dodatek zrobione w dzień. Ale to się nie godzi, więc tak jakbym nie miała
Joanka23 napisał(a):smoki3 napisał(a):
lamp ulicznych w obiektywie.
Nie przesadzaj
smoki3 napisał(a):Czekam na zdjęcia z niecierpliwością, ja w Gliwicach będę dopiero za jakieś dwa miesięce Koniecznie musisz wstawić zdjęcia tego przepieknego Grodu, zanim Ciebie ubiegnę i stopnieje śnieg.
weldon napisał(a):Pewnie Gliwice nie zbrzydły, ale masz porównanie z innymi, nie tylko polskimi, miastami.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja