marze_na napisał(a):maslinka napisał(a):Iwona75 napisał(a):Jak to " co to za miasto " ? Nasze ulubione !
O! I to wystarczy!
Mam inne ulubieńsze, ale ten Wasz Kraków też ładny .
Szczególnie to zdjęcie ze "Skałką"
pzdr
rybolow napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Iwona75 napisał(a):A ja , pozwolę sobie wrzucić kilka fotek mojego ulubionego miasta , z nieco innej , niż ziemska , perspektywy.
Musiało być rzeczywiście nieziemsko.
A dla mnie z każdej perspektywy Gdańsk jest ładniejszy od Krakowa. I nie znoszę wojenek krakowsko-warszawskich.
Czasami żałuję, że niestety nie mieszkam w Gdańsku...
weldon napisał(a):rybolow napisał(a):Niestety takie budynki w Warszawie to rzadkość.
Już nie taka wielka rzadkośćrybolow napisał(a): Łazienki zaś są tak rozdeptane, że nawet one tracą urok
Wystarczy zostawić tłum z boku i pójść tam, gdzie jest pusto
Pozdrawiam
rybolow napisał(a):W Łazienkach pusto to jest może w dni powszednie, a niestety praca ogranicza możliwości
rybolow napisał(a):Inna sprawa, że w Warszawie dzieją się dziwne architektoniczne rzeczy ...
greenrs napisał(a):Czy zauważyliście jak te nasze miasta ostatnio pięknie wypadają w telewizyjnych serialach?
Zastanawiam się, czy to one tak wypiękniały, czy mamy takich dobrych operatorów.
rybolow napisał(a): szczytem dla mnie jest CSI, bo oprócz specjalnych ujęć jest też dodana specjalna barwa.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja