LRobert napisał(a):Muszę sprawdzić co się dzieje albo wrzucić jeszcze raz.
Obawiam się, że to wina fotosika - dziś odpaliło mi na wszystkich kompach.
Pozdrawiam
darek1 napisał(a):My Warszawiacy mamy z czego się szczycić, a Wy Prowincjusze z odległych miast, miasteczek i wsi z czego możecie być dumni no z czego.
darek1 napisał(a):My Warszawiacy mamy z czego się szczycić, a Wy Prowincjusze z odległych miast, miasteczek i wsi z czego możecie być dumni no z czego. Nawet drogi porządnej do Warszawy nie zdołaliście wybudować na Euro. Wstyd drobnomieszczuchy i wiesniacy. Całe szczęście, że urodziłem sie w Warszawie, a nie Bydgoszczy, Pile , Bytomiu, Rzeszowie, Augustowie, Tarnowskich Górach czy innej bez wyrazu miejscowości czy wiosce w Pipidowie dolnym czy górnym na Śląsku, Wielkopolsce, Pomorzu, Warmii i Mazurach, Podkarpackim, Małopolskim itp.. Do roboty prowińcjusze, do roboty wieśniacy autostrady do stolicy budować.
weldon napisał(a):ebolec napisał(a):weldon napisał(a):ebolec napisał(a):To my-prowincjusze "odbudowaliśmy" Wam-warszawskim mieszczuchom miasto po wojnie Pamiętajcie o tym darek1
A zaczęliście od ... ?
...odgruzowywania
A pod gruzami?
ebolec napisał(a):Przepraszam, nie rozumiem pytania
weldon napisał(a):Podobno tego p...go badziejstwa pływającego po Wiśle już nie ma
Mam nadzieję, że ktoś to storpedował
am1974 napisał(a):... a kto za to wszystko na końcu zapłaci - wiadomo...
ebolec napisał(a):Nie trzeba...to był wolontariat
Powrót do FotoCroClub - dyskusja