mab napisał(a):niezła jest ta Sigma...a te przejscia tonalne...
mab napisał(a):aparat jak aparat to raczej sprawa matrycy... gdyby ja jeszcze tak zamontowano w jakims malym EVILu... bym ją juz miał....Sigma produkuje albo wielkie lustrzanki albo kompakty z niewymiennymi obiektywami;(
am1974 napisał(a):mab napisał(a):niezła jest ta Sigma...a te przejscia tonalne...
Miałem już kilka aparatów innych firm, ale dopiero ten daje mi niesamowitą radość i swobodę fotografowania... Może ktoś się jeszcze do Sigmy przekona...
Anai napisał(a):am1974 napisał(a):mab napisał(a):niezła jest ta Sigma...a te przejscia tonalne...
Miałem już kilka aparatów innych firm, ale dopiero ten daje mi niesamowitą radość i swobodę fotografowania... Może ktoś się jeszcze do Sigmy przekona...
Mnie TŻ od śmierci mojego kochanego Pętaksika przekonuje, że to mógłby być najlepszy aparat dla mnie...
W sumie, to może ma rację, chociaż K5 za mną chodzi...
am1974 napisał(a):K5 to ciekawa puszka, na pewno bardziej uniwersalny - użyteczne wysokie ISO i lepszy AF, do tego uszczelnienia, ale na pewno będzie droższy a jak do tego dojdą jeszcze dobre obiektywy... chyba, że masz jakąś fajną szklarnię w spadku po poprzedniku... Zależy jeszcze jaka tematyka zdjęć będzie u Ciebie dominująca... ale to już Twoja decyzja i ból głowy...
weldon napisał(a):Nieśmiertelna Ola
Pusto, jakby wszyscy na most poszli
Wydawało mi się, że dziś,( a może to wczoraj było?), jakaś impreza, chyba soniaka, z dmuchanymi zabawkami pod centrum olimpijskim była?
Chyba jednak wczoraj
Sporo osób też pod fontannami siedziało.
Próbowałeś fotografować w centrum w muzeum?
Miałem w zeszłym, chyba w zeszłym, tygodniu tam przeprawę z cieciem, ale mi się spieszyło już i sobie odpuściłem.
Pozdrawiam
am1974 napisał(a):(...)
jan_s1 napisał(a): ... chyba jakoś inaczej bym to kadrował. Nie wiem jeszcze jak. Jak się dowiem, to Ci powiem.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja