arko2007 napisał(a):Zapewne koryto tego strumienia zapełnia się podczas ulewy.
Rzeka okresowa...
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):arko2007 napisał(a):Zapewne koryto tego strumienia zapełnia się podczas ulewy.
Rzeka okresowa...
Pozdrawiam,
Wojtek
arko2007 napisał(a):Stara Papiernia odbudowana i teraz służy jako galeria handlowa
Franz napisał(a):arko2007 napisał(a):Stara Papiernia odbudowana i teraz służy jako galeria handlowa
Tak mi się luźno skojarzyło...
Akurat wczoraj przejeżdżając obok paskudnie wyglądających ruin papierni w Mikołowie, wspomniałem czasy dzieciństwa, kiedy wymienialiśmy w niej makulaturę na cenny papier toaletowy...
Pozdrawiam,
Wojtek
zibi.s napisał(a):Ładnie tam u Ciebie.. No i kajaki
Pozdrawiam.
Franz napisał(a):arko2007 napisał(a):Jako suplement do tego miejsca kilka wieczornych fotek.
Nastrojowo.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):arko2007 napisał(a):Tylko zadziwiająco pusto jak na tę porę.
Z tłumem ludzi nie byłoby już tak nastrojowo.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):arko2007 napisał(a):Stara Papiernia odbudowana i teraz służy jako galeria handlowa
Tak mi się luźno skojarzyło...
Akurat wczoraj przejeżdżając obok paskudnie wyglądających ruin papierni w Mikołowie, wspomniałem czasy dzieciństwa, kiedy wymienialiśmy w niej makulaturę na cenny papier toaletowy...
arko2007 napisał(a):Rower zatem najlepiej się sprawdzi i stosunkowo szybko dostanę się do celu a i po okolicy też będzie szybciej.
Mikeee napisał(a):ja w tej samej papierni za makulaturę dostawałem bilet do mikołowskiego kina Adria
Franz napisał(a):arko2007 napisał(a):Rower zatem najlepiej się sprawdzi i stosunkowo szybko dostanę się do celu a i po okolicy też będzie szybciej.
To wspomniany rower, czy pojazd służący do przeprowadzek?...
Chyba że...jako przyczepka
Pozdrawiam
KrzysiekMikeee napisał(a):ja w tej samej papierni za makulaturę dostawałem bilet do mikołowskiego kina Adria
Od wielu lat już go nie ma. A jak byłem w nim po raz ostatni, to się jeszcze nazywało: kino "Stal".
Pozdrawiam,
Wojtek
arko2007 napisał(a):Jeśli dobrze rozumiem piszecie o tym samym kinie.
I tutaj Wojtku uprzedziłeś moje zapytanie o to kino bo u mnie było kino ' Mewa ' i też już go nie ma cóż, taki los małomiasteczkowych kin.