Franz napisał(a):Wiesz, tak patrzę... chyba jednak ten czerski zamek jest w lepszym stanie od siewierskiego.
Pozdrawiam,
Wojtek
Są trzy wieże jednak wejść można do dwóch...
Pozdrawiam
Krzysiek
Franz napisał(a):Wiesz, tak patrzę... chyba jednak ten czerski zamek jest w lepszym stanie od siewierskiego.
Pozdrawiam,
Wojtek
ajdadi napisał(a):"Górne" widoczki fajne...tylko tak jak napisałeś to szkło tam nie pasuje .
arko2007 napisał(a):Fajnie że jest pogoda więc i panorama przedstawia się ładnie
Franz napisał(a):ajdadi napisał(a):"Górne" widoczki fajne...tylko tak jak napisałeś to szkło tam nie pasuje .
Czasem coś w taki umiejętny sposób potrafią spieprzyć.
Co racja to racja...
Pozdrawiam
Krzysiekarko2007 napisał(a):Fajnie że jest pogoda więc i panorama przedstawia się ładnie
Jurajskie warownie spoglądają na ogół na bardziej pofalowany krajobraz.
Pozdrawiam,
Wojtek
arko2007 napisał(a):Mam szwagra Niemca ze Szwarcwaldu który jak, przyjechał do Polski nie mógł się nadziwić tym otwartym przestrzeniom.
Franz napisał(a):arko2007 napisał(a):Mam szwagra Niemca ze Szwarcwaldu który jak, przyjechał do Polski nie mógł się nadziwić tym otwartym przestrzeniom.
Bo tam mają mocno pofałdowany teren.
Spędzając wieki temu kilka dni w okolicach Schwarzwaldu, wjeżdżałem też na Feldberg. A że wtedy jeździłem Polonezem, to pod górę, na serpentynach jakaś ciężarówka próbowała mnie wyprzedzić. Taki Polonez, to niezła krowa była...
Pozdrawiam,
Wojtek
arko2007 napisał(a):Okazuje się że wyjście na górę jest oszklone i trochę kłóci mi się to szklane coś z tym miejscem
arko2007 napisał(a):Będąc tu na szczycie zaglądam w dół i aż po plecach przechodzą ciarki gdy widzę, jak jest głęboko.
arko2007 napisał(a):Franz napisał(a):pod górę, na serpentynach jakaś ciężarówka próbowała mnie wyprzedzić.
Polonezem na taką wysokość to chyba mu dodałeś do silnika kilka kucy...
Mikeee napisał(a):arko2007 napisał(a):Okazuje się że wyjście na górę jest oszklone i trochę kłóci mi się to szklane coś z tym miejscem
rzeczywiście wygląda jak przystanek autobusowy
pozdrawiam,
Michał
arko2007 napisał(a):Będąc tu na szczycie zaglądam w dół i aż po plecach przechodzą ciarki gdy widzę, jak jest głęboko.
ajdadi napisał(a):arko2007 napisał(a):Będąc tu na szczycie zaglądam w dół i aż po plecach przechodzą ciarki gdy widzę, jak jest głęboko.
Ekstra fota...Pozdrawiam
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe