Jacek B napisał(a):Miecia napisał(a):darek1 napisał(a):No, Miecia strzeż się Jacka
O rany, już się boję
A może powinno być odwrotniedarek1 napisał(a):No, Miecia strzeż się Jacka
Ja tam się niczego nie boję
To dla Ciebie darek1
Iwona75 napisał(a):Relacja-rewelacja ! Dopiero dzisiaj się na nią natknęłam,może dlatego że sama jestem w trakcie pisania relacji z Peljesaca....Chociaż jeszcze nie.....w relacji dotarłam dopiero do Basilijeva,ale na Peljesac zajedziemy.
Pozdrawiam Mieciu !
agapi napisał(a):..nie wiem czemu tak pozno tutaj przydreptalam(wlasciwie wiem...- to dlatego ,ze jeszcze nie za bardzo moge to przepastne forum ogarnac!)...ale przeczytalam i nasycilam moje oczeta slicznymi widokami.
A moze w tym roku wybiore ....kierunek ...Orebic...?!
Miecia napisał(a):agapi napisał(a):..nie wiem czemu tak pozno tutaj przydreptalam(wlasciwie wiem...- to dlatego ,ze jeszcze nie za bardzo moge to przepastne forum ogarnac!)...ale przeczytalam i nasycilam moje oczeta slicznymi widokami.
ja osobiście polecam.....szczególnie z kwaterką z widokiem na wyspy
a przy okazji przejażdżkę półwyspem
piękne widoki
Sylwetka napisał(a):Miecia napisał(a):agapi napisał(a):..nie wiem czemu tak pozno tutaj przydreptalam(wlasciwie wiem...- to dlatego ,ze jeszcze nie za bardzo moge to przepastne forum ogarnac!)...ale przeczytalam i nasycilam moje oczeta slicznymi widokami.
ja osobiście polecam.....szczególnie z kwaterką z widokiem na wyspy
a przy okazji przejażdżkę półwyspem
piękne widoki
...A ja nie wiem, czemu, mi ta Twoja Asiu relacja gdzieś umkła , tym bardziej, że w tym roku kierunek Peljesac, i od jakiegoś czasu chłonę wszystko co z nim związane, jeczsze tylko 51 dzionków Nadrobiłam zaległość, już nie mogę się doczekać tych widoków