Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Moja ukochana Chorwacja

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.10.2016 19:39

Franz napisał(a):
arko2007 napisał(a):Masz Wojtku rację choćby Sagrada Familia w Barcelonie.

Ta akurat na swoje trzysta lat musi jeszcze bardzo długo poczekać. Miałem na myśli średniowieczne katedry.

Pozdrawiam,
Wojtek

Masz rację ta katedra to przecież Antonio Gaudi. Nie wiem czemu akurat ta przyszła mi do głowy.

Pozdrawiam
Krzysiek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.10.2016 19:43

9.jpg

10.jpg

Przed nami Katedra...

11.jpg

15.jpg

14.jpg

17.jpg
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 10.10.2016 22:38

arko2007 napisał(a):Przed nami Katedra...

Zacna konstrukcja. Wspominam z sentymentem.

Pozdrawiam,
Wojtek
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Moja ukochana Chorwacja - strona 18
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone