Ural napisał(a):Dziękuję bardzo za taką plażę. Zejść to nie problem ale wejść w upale to by mi się nie uśmiechało. Zgon pewny.
Ural napisał(a):To nie dla mnie to miejsce do odpoczywania ale znam jednego użytkownika na forum o nicku Franz, któremu by to nie przeszkadzało. Wręcz przeciwnie byłby bardzo usatysfakcjonowany
arko2007 napisał(a):Ural napisał(a):To nie dla mnie to miejsce do odpoczywania ale znam jednego użytkownika na forum o nicku Franz, któremu by to nie przeszkadzało. Wręcz przeciwnie byłby bardzo usatysfakcjonowany
Być może, jeśli Wojtek chciałby spojrzeć a ten klif z poziomu morza
Trajgul napisał(a):arko2007, mógłbyś przybliżyć więcej informacji na temat tego rejsu z Primosten do Parku Krka? Mam na myśli czas płynięcia w jedną stronę, czas pobytu tam i koszty rejsu.
Trajgul napisał(a):arko2007, mógłbyś przybliżyć więcej informacji na temat tego rejsu z Primosten do Parku Krka? Mam na myśli czas płynięcia w jedną stronę, czas pobytu tam i koszty rejsu.
Trajgul napisał(a):Dzięki za obie wyczerpujące odpowiedzi. Jak wspomniałem w moim dziewiczym poście, jeszcze w Chorwacji nie byłem, i na razie wyłuskuję informacje teoretycznie (na razie) dla mnie istotne.
caliberka napisał(a):Trajgul napisał(a):Dzięki za obie wyczerpujące odpowiedzi. Jak wspomniałem w moim dziewiczym poście, jeszcze w Chorwacji nie byłem, i na razie wyłuskuję informacje teoretycznie (na razie) dla mnie istotne.
Po to jesteśmy żeby pomagać ,pytaj o co tylko chcesz
Powrót do Nasze relacje z podróży