a co powiecie na taka trase? motywem przewodnim bylo zobaczenie jak najwiecej po drodze
http://goo.gl/maps/29wLj
weldon napisał(a):Dwa, trzy noclegi w każdą stronę i może być ciekawie.
Zwiedzanie zza szyb samochodu, zwłaszcza jadącego autostradą, zazwyczaj jest fajne dla inicjatora, natomiast strasznie nużące dla pasażerów. Na koniec żałujesz, że nie przeznaczyłeś tego czasu na byczenie się na plaży i kąpiel w Jadranie.
Przed wyjazdem obejrzyjcie sobie W krzywym zwierciadle: Wakacje.
nimm2 napisał(a):weldon napisał(a):[color=#800000]Dwa, trzy noclegi w każdą stronę i może być ciekawie.
czy moze ktos jeszcze cos by dodal ciekawego do zobaczenia wzdluz trasy?
plan jest prosty
nimm2 napisał(a):to mamy rozne pojecie wypoczynku...
FUX napisał(a):Karkołomne.
Sam Ludwiś, nie tylko z tym disneyowskim zamkiem; jest jeszcze kilka w okolicy,
mszkudlarek36 napisał(a):FUX napisał(a):Karkołomne.
Jeśli chodzi o Ludwisia to nie zbaczając wiele ze swojej trasy możesz zahaczyć też o jego pałac.
Ten dla odmiany nie jest w górach tylko na wyspie, która znajduje się na jeziorze Chiemsee (achh ten Ludwiś to miał pomysły).
Też bardzo ładne miejsce.
Wyspa nazywa się Herrenchiemsee.
Fotek niestety nie mam bo padła mi bateria w aparacie
nimm2 napisał(a):mszkudlarek36 napisał(a):FUX napisał(a):Karkołomne.
Jeśli chodzi o Ludwisia to nie zbaczając wiele ze swojej trasy możesz zahaczyć też o jego pałac.
Ten dla odmiany nie jest w górach tylko na wyspie, która znajduje się na jeziorze Chiemsee (achh ten Ludwiś to miał pomysły).
Też bardzo ładne miejsce.
Wyspa nazywa się Herrenchiemsee.
Fotek niestety nie mam bo padła mi bateria w aparacie
Dzieki wielkie... dopisuje do programu wycieczki... bede przeciez obok tego jeziora przejezdzal... nawet nocleg niedaleko planowalem... dziekuje raz jeszcze...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi