Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Moja trasa do Baśka Voda

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
erci
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) erci » 02.08.2012 10:01

Nic się nie martw do września jeszcze 2 zrezygnuje i się dogadamy ;) u mnie było to samo ;) 2 lata temu miala byc wycieczka na 4 auta a pojechało nas 5osób ;)
Bagaż... z doświadczenia wiem, że na ubrania wystarczy zrywka z marketu ;) tylko, że do tego dochodzą materace, kocyki, płetwy i inne niezbędności.
seguar
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) seguar » 02.08.2012 11:45

Troszkę tych zrywek będę miał do zabrania;D

P.S.
Jak będziemy na miejscu to na pewno rozpoznasz moje autko - "zielone jabłuszko" ;)
erci
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) erci » 03.08.2012 12:20

Z tą zrywką to chodziło mi o to, że tam oprócz klapek, kąpielówek i bielizny nic nie jest potrzebne :)
Może uda nam się spotkać na miejscu- jeśli tylko znowu trafię do BV.
Jak byś miał kogoś bez samochodu chętnego na wyjazd to tu jest info https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=38417
seguar
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) seguar » 03.08.2012 13:07

Mam nadzieje, że browarka wspólnie wypijemy:)
Chętnie skorzystałbym z Twojego autka jako miejsca na część bagaży;) bo jadąc we 4 takim małym autkiem to jednak trochę miejsca zajmą, nawet te kilka zrywek;)

W ogóle, (korzystając z okazji) dzięki za wszystkie pomocne informacje jakie od Ciebie uzyskałem.
BOG
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) BOG » 03.08.2012 19:23

Ja planuję w tym roku również Baśka Voda - wyjazd 24/25.08.2012. Jedziemy z Krakowa przez Budapeszt, a w Cro autostradą. Jest to droższe, ale szybsze. Do tej pory jeździliśmy przez Słowację i Austrię i Słowenię, ale.... dwa lata temu skosztowaliśmy drogi przez Węgry i uważam, że jest całkiem fajna. Co do Jaranki to piękna widokowo ale......wg mnie jeśli jedziesz z noclegiem. Ostatnie kilometry się wloką bo już chciałbyś być na miejscu a Jaranką nie da się jechać szybko. Za to widoki są tego warte :-)
seguar
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) seguar » 06.08.2012 09:11

Koledzy czy w Zwardoniu przed samą granicą ze Słowacją jest jakaś stacja paliw?? Jeśli tak, to czy warto tam tankować czy gdzieś wcześniej?
Ankh
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ankh » 06.08.2012 12:56

Jest stacja tuż przy granicy - Bliska, wcześniej kojarzę chyba Slovnafta w Węgierskiej Górce. Ceny jak najbardziej przystępne.
seguar
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) seguar » 06.08.2012 16:33

Dzięki Ankh:)
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Moja trasa do Baśka Voda - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone