Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Moja strona internetowa

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
toudee
Cromaniak
Moja strona internetowa

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 10.02.2005 10:12

Dzięki Volumenowi i Karol099 "puściłem" w net swój "produkt" - stronę internetową - www.mojachorwacja.boo.pl.
Zapraszam wszystkich do zajrzenia na stronę, licząc jednocześnie na współpracę i oceny z Waszej strony - szczególnie te krytyczne.

Pozdrav.

Darek
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 10.02.2005 10:25

TOUDEE bardzo przyjemna stronka :) sam kiedyś przymierzałem sie do zrobienia własnej ale jakoś nie wyszło :( Wielkie gratulacje za cierpliwość i wytrwałość

pzdr
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 10.02.2005 10:35

3 razy super
-super opisy
-super zdjęcia
-super nawigacja po stronie
ciekawie zrobione ,zachęca od razu do wyjazdu do cro
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 10.02.2005 10:36

Gratulacje! Kawał dobrej roboty. Dobrze się czyta, świetne zdjęcia. Brakuje tylko... książki gości :lol: Ale nic to, Tu się wpisuję. A stronkę już u siebie polecam.
Pozdrawiam
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 10.02.2005 10:46

Dzięki wszystkim - Volumen czy są gotowe skrypty na "książkę gości" i skąd je pobrać - na razie nie szukałem w necie i idę po najmniejszej linii oporu - jak widzisz :wink: - może masz jakiś namiar :lol:

Kurde teraz dopiero zauważyłem, że nie podałem w linkach strony Volumena :oops: - sorry będzie uzupełnione.
Darek
Joker_28
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joker_28 » 10.02.2005 11:05

Toudee, bardzo fajna stronka.

Wielkie brawa za "przezwyciężanie trudności".
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 10.02.2005 11:15

toudee napisał(a):Dzięki wszystkim - Volumen czy są gotowe skrypty na "książkę gości" i skąd je pobrać - na razie nie szukałem w necie i idę po najmniejszej linii oporu - jak widzisz :wink: - może masz jakiś namiar :lol:

Kurde teraz dopiero zauważyłem, że nie podałem w linkach strony Volumena :oops: - sorry będzie uzupełnione.
Darek

Ja korzystałem z "gotowca" księgi gości z Webparku. Ale może coś z tego Ci się przyda:
http://www.webmaster.mocny.com/index.php?id=download&akcja=sfiles&kat1=asp&kat2=ksiegi
http://skrypty.gery.pl/index.php?c=1,22

Pozdrawiam

P.S.
A może licznik... Znajdziesz na stronach powyżej.
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 10.02.2005 15:30

toudee napisał(a):Dzięki Volumenowi i Karol099 "puściłem" w net swój "produkt" - stronę internetową - www.mojachorwacja.boo.pl.
Zapraszam wszystkich do zajrzenia na stronę, licząc jednocześnie na współpracę i oceny z Waszej strony - szczególnie te krytyczne.

Pozdrav.

Darek

Podoba sie bardzo Ja mam czesciowo zrobiona strone www.lecz jeszcze nie mam odwagi wstawic ja do internetu zawsze cos mi brakuje.Czytałam o Baniole.Przez wiele lat jezdziłam własnie na Indie stanowisko 24 nad samym morzem,czytajac jak bym tam byla.Byłam na wielu campach lecz moja milosc to Indie.znam tam kazdy zakatek A Pula jak moje miasto.Poniewaz nosi mnie po roznych stronach przenioslam sie od 2000 r. na Makarska,teraz moze na wyspy ,bardzo nie lubie byc uwieziona.Bylam na Krku ,Braczu w tym roku na Hwarze tak ze skorzystalam z Twojego opisu i z opisow http://www.k-a.prv.pl po prostu ogladam strony i cos zawsze sciagne.Boje sie bo moje strony sa osobiste mam zdjecia i opisy z osobami mi blizkimi, obawiam sie krytyki -mowia ze krytyka mobilizuje-no nie wiem.

Pozdrowienia Petris
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 10.02.2005 19:58

Faaaaajniasta strona! Ladny layout i skrypciki (zwlaszcza te dymki przy najechaniu na linki) ;)

Plumek
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 11.02.2005 00:16

volumen napisał(a):
toudee napisał(a):Dzięki wszystkim - Volumen czy są gotowe skrypty na "książkę gości" i skąd je pobrać - na razie nie szukałem w necie i idę po najmniejszej linii oporu - jak widzisz :wink: - może masz jakiś namiar :lol:

Darek

Ja korzystałem z "gotowca" księgi gości z Webparku. Ale może coś z tego Ci się przyda:
http://www.webmaster.mocny.com/index.php?id=download&akcja=sfiles&kat1=asp&kat2=ksiegi
http://skrypty.gery.pl/index.php?c=1,22

Pozdrawiam

P.S.
A może licznik... Znajdziesz na stronach powyżej.

Dość fajną i prostą księge gości znajdziesz w http://www.sanneo.boo.pl/scripts.php?sid=10

i

licznik także http://www.sanneo.boo.pl/scripts.php?sid=5

pozdrav
Karol

P.S Dodaj stronke do wyszukiwarek
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 11.02.2005 00:50

Fajna stronka.
Gratulacje .
Poz :wink: drawiam
mkuba79
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkuba79 » 11.02.2005 08:14

toudee napisał(a):Dzięki Volumenowi i Karol099 "puściłem" w net swój "produkt" - stronę internetową - www.mojachorwacja.boo.pl.

Pozdrav.

Darek

Stronka super!!!

Czytając o twojej wyprawie na Pag sentyment rzucił się na uszy :P
Odnośnie fotki w twoim opisie wyprawy na Pag – każdy chyba z tego wzgórza robi zdjęcia na miasto Pag – przepiękny widok.
Odnośnie plaży miejskiej w Pagu – my jeździliśmy na Proboj :P

Pozdrawiam
mkuba79
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 11.02.2005 08:36

Dzięki wszystkim za opinie - no tylko żeby mi woda sodowa nie uderzyła do głowy, jeszcze kilka takich opinii i uznam, że strona powinna zostać żelaznym punktem odwiedzin każdego cromaniaka :lol:

Karol099 dokonałem zmian jakie zaproponowałeś ale nie wiem czy wszystkich - np. zmiana dot. dodania do wyszukiwarek - wytłumacz mi "łopatologicznie" na maila (jest na dole strony). Z lektury książki poświęconej html wydedukowałem, że trzeba wpisac tzw. słowa kluczowe, a takowe są w początkowej części skryptu.
Jeśli chodzi o licznik i księgę gości obecnie zachowuję się "czołobitnie" w stosunku do Volumena - czekam na "pomocowego" maila.

Dzięki i jeszzce raz pozdrawiam Darek
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 17.02.2005 17:50

A tu świetny zestaw dla tych, co jeszcze nie wqiedzą czym się je www, a także dla tych, którzy w tym temacie coś liznęli... ;)
Opis, jak krok po kroku uzyskać dany efekt - a także przykłady ;)
Miłej lektury!

http://www.kurshtml.boo.pl/

Plumekl

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Moja strona internetowa
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone