Alita napisał(a):gosia_w napisał(a):Witaj Goniaa, w ostatnim tygodniu sierpnia wyjeżdżamy do Cro i wstępny wybór to właśnie Brac.
Z ciekawością śledzę Twoja foto-relację
Wchodzę na forum po dłuższej nieobecności i widzę że sporo osób wybrało/wybiera Brac w tym roku My też prawdopodobnie w tym roku wylądujemy na tej wyspie Ostatnie lata Hvar, Korcula, Dubrovnik więc chcemy jechać tam gdie jeszcze nie byliśmy, mam nadzieję że warto! Zdjęcia mnie zachęciły, Pučišća piękna! Prawdziwie chorwacki klimat
Aguha napisał(a):Ładne kolorki o świcie. Też bym kiedyś chciała podnieść .... i zobaczyć, alem leniwa
AniaJ. napisał(a):ARTUR_KOLNICA napisał(a):Witaj Goniaa.
Zawsze sprawdzam sobie relacje z mapami z google maps i tam jest miejscowość BOL a u Ciebie DOL, czy w google mają błąd...
Bol i Dol to dwie różne miejscowości
Bol na południu wyspy.
Dol nie leży nad morzem, przejrzyj dokładnie te mapy
gosia_w napisał(a):Oj strasznie szkoda, że pogoda zawiodła ,czekałam na Twoją relację i wrażenia właśnie z Povlji, jedziemy z 3 latkiem i ze względu na tamtejsze plaże wydaje mi się, że tam będzie ok, miałam nadzieję na dłuższy odcinek , szkoda ...
ARTUR_KOLNICA napisał(a):AniaJ. napisał(a):ARTUR_KOLNICA napisał(a):Witaj Goniaa.
Zawsze sprawdzam sobie relacje z mapami z google maps i tam jest miejscowość BOL a u Ciebie DOL, czy w google mają błąd...
Bol i Dol to dwie różne miejscowości
Bol na południu wyspy.
Dol nie leży nad morzem, przejrzyj dokładnie te mapy
I już wszystko jasne!
DOL jest na południe od Postiry (2km w linii prostej).
Dzięki za zwrócenie uwagi
Czesiek63 napisał(a):Jest mój Sutivan ...to i ja jestem ... oczywiście wcześniej tez byłem ....foty super mnie rozwalił wscchód słońca pięknie uchwycone gratuluje i te kolory te niebo itp
Powrót do Nasze relacje z podróży