tony montana napisał(a):Taaak. 8 dorosłych i 7 dzieci - nie było takiej możliwości, aby Twoje jedno nie znalazło sobie przynajmniej jednego, dwóch ktore pasowałoby mu do zabawy
Ehh ... bo to się człowiek tak czasem nie dogada
jarecky9 napisał(a):No i jak ta "specjalność" bo tam nie dojechałem
Ale jak dobra, to może nad robię zaległości w przyszłym roku
pozdrav
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Witaj Goniaa.
Zawsze sprawdzam sobie relacje z mapami z google maps i tam jest miejscowość BOL a u Ciebie DOL, czy w google mają błąd...
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Witaj Goniaa.
Zawsze sprawdzam sobie relacje z mapami z google maps i tam jest miejscowość BOL a u Ciebie DOL, czy w google mają błąd...
Aldonka napisał(a):Powoli zaczynam chłonąć Wasze relacje. Brač zdecydowanie wiedzie prym w tegorocznych relacjach...i super.
Wy mieliście ograniczenia prędkości na autostradzie do 60 km/h a my nawet do 30. Nawet przy owych 30 miałam wrażenie, że zmiecie mnie z drogi. Kilku śmiałków, którzy nie zastosowali się do ostrzeżeń nie dała rady i miała bliskie spotkania z ogranicznikami na autostradzie.
nero napisał(a):Hmm zobaczymy co dopisze jeszcze tony montana ale wyjdzie chyba na to, że ten Toni coś przereklamowany
Może jak mi mówili, że ciasto palce lizać, mieli na myśli, że ono jest właśnie bardzo słodkie
gosia_w napisał(a):Witaj Goniaa, w ostatnim tygodniu sierpnia wyjeżdżamy do Cro i wstępny wybór to właśnie Brac.
Z ciekawością śledzę Twoja foto-relację