no własnie z tym Sutivanem to przegięcie heheGoniaa napisał(a):W Supetarze nie planujemy szukać kwatery, gdyż (niesłusznie ) traktujemy go jako miasteczko portowe z całym zamieszaniem z racji funkcji portu.
Jedziemy do Sutivanu, który choć początkowo był naszym głównym celem (i tu się narażę niektórym ) nie zwalił nas z nóg. W Sutivanie byliśmy 3 lata wcześniej na rejsie z Omiśa i wtedy nam się bardzo spodobał. Myślę, że to że akurat trafiliśmy straszny ruch, zamęt, utknęliśmy w dziwnym korku za jakimś autobusem spowodowało, że odjechaliśmy stamtąd.
Tym razem w inną stonę – do Splitskiej. Tu z kolei dla przeciwwagi cisza, spokój, czas stoi w miejscu . Gdybyśmy znaleźli jakąś uliczkę, gdzie można by na chwilę postawić samochód i pochodzić spokojnie w poszukiwaniu apartamentu, to pewno Splitska byłaby naszym miejscem wypoczynku. Uliczki są tam jednak wyjątkowo wąskie i w dodatku z górki, ciężko zaparkować. Tym sposobem docieramy do Postiry .
wojan napisał(a):
Będzie więcej fotek ?
Pozdrawiam krajankę
Czesiek63 napisał(a): no własnie z tym Sutivanem to przegięcie hehe
Jasne jestem ...sledze oczywiście dalej My bylismy we Wrzesniu zawsze tak jezdzimy ale na jedno wychodzi nie szkodzi wiadomo o co chodziGoniaa napisał(a):wojan napisał(a):
Będzie więcej fotek ?
Pozdrawiam krajankę
Fotek zaraz będzie więcej.
Ja również pozdrawiam
Aguha, jarecky9 zapraszam do czytania i oglądania.Czesiek63 napisał(a): no własnie z tym Sutivanem to przegięcie hehe
Czesiek63 - Gdy to pisałam, to właśnie Ciebie się się bałam najbardziej
A miałam wydrukowane fragmenty Twojej relacji
Wy byliście w czerwcu i pewno stąd inny odbiór tego samego miejsca.
... Ale nie gniewaj się zaglądnij tu czasem
maciej1976 napisał(a):Widzę, że Brać i Postira biją w tym roku rekordy w relacjach, a jeszcze niedawno o tej miejscowości było niemalże cicho. Też tam byłem na początku lipca . Dla mnie Postira rewelacja.
Goniaa napisał(a):agus78, MMucha miło mi, ze zaglądacie do mojej relacjimaciej1976 napisał(a):Widzę, że Brać i Postira biją w tym roku rekordy w relacjach, a jeszcze niedawno o tej miejscowości było niemalże cicho. Też tam byłem na początku lipca . Dla mnie Postira rewelacja.
Nam też się bardzo spodobała Postira. Jeśli byłeś na początku lipca, to pewno rozminęliśmy się
Powrót do Nasze relacje z podróży