Iwona75 napisał(a):Ale mi wstyd....
Kiedyś zachwycałam się " Twoim " Hvarem , a ta relacja gdzieś mi zaginęła wśród innych....
Cudne fotki , zapamiętam na pewno jedną z plaż. Może kiedyś...?
ines napisał(a):Goniaa super relacja, cudne fotki
Po długiej nieobecności znów jestem i wspaniale jest wracać do znajomych miejsc Nie wiem czy wiesz, ale wyspa Brac jest mi bardzo bliska, to jedno z moich ulubionych miejsc w Cro
Patrząc wstecz wydaje mi się, że moja relacja z 2008 r. spowodowała, że wyspa Brac przesłała być w cieniu Hvaru i bardzo mnie cieszy, że od tamtego czasu coraz więcej cromaniaków odwiedza tą wspaniałą wyspę
Ja po 8 razach w Cro, zwiedzam inne piękne miejsca, ale Cro zawsze będzie w moim sercu, na pewno tam wrócimy...
EithelAmarth napisał(a):Uchwyciłaś na zdjęciach piękne miejsca i momenty. Można się rozmarzyć
EithelAmarth napisał(a):Dzień powrotu do Polski jest idealnym momentem do rozpoczęcia przygotowań do następnych wakacji
Marsallah napisał(a):Murvica jest nawet nie tyle wsią, co osadą. Trochę domów na stromym zboczu, a przy głównej drodze 2 konoby. Powyżej drogi - Smocza Grota, poniżej - plaża.
martos napisał(a):Marsallah napisał(a):Murvica jest nawet nie tyle wsią, co osadą. Trochę domów na stromym zboczu, a przy głównej drodze 2 konoby. Powyżej drogi - Smocza Grota, poniżej - plaża.
Oj , lubimy odludne miejsca ale w takim razie Murvica chyba przesadnie mała Choć jakby nie patrząc nasza tegoroczna Bosana na Pagu miała tylko 1 konobę
Goniaa napisał(a):Postira dla nas była miejscem idealnym.
Nie za duża, nie za mała, było w niej wszystko co potrzeba . A poza tym była doskonałym miejscem wypadowym na wycieczki po wyspie.
Na wycieczkę poza Postirę pierwszy został obrany Škrip – najstarsze miasto na wyspie (a w zasadzie jego pozostałości).
Zapraszam na foto-wycieczkę :