Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Moja rodzinka na wyspie Brač.

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 03.10.2012 12:45

Dzięki za fajną relację i zdjęcia . Na wyspie przebywaliśmy końcówka sierpnia do 1 września w Supetarze miasteczko fajne i przypadło mi do gustu może poza dzielnicą straganową ale my mieszkaliśmy w dzielnicy hotelowej .
cambriaaa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) cambriaaa » 14.11.2012 11:38

Bardzo dziękuję za przepiękną i ciekawą relację. Jedziemy do Postiry w drugiej połowie lipca 2013 :D (prawie ten sam termin co Ty). Twoja relacja będzie naszym przewodnikiem :D . Patrząc na te ostatnie zdjęcia z Postiry przebieram już nogami i nie mogę się doczekać. Czy możesz napisać gdzie mieszkaliście? My mamy zarezerwowany apartament przy ul. Strancica z widokiem na to trawiaste boisko (leży ok. 100 m od domu), dokładnie z tej samej strony, z której robione było Twoje zdjęcie.
Jak patrzę na zieloną Brać po wizycie na kosmicznym Pagu (ale też było super!) to znów uświadamiam sobie jaka ta Chorwacja różnorodna, jaka piękna, tajemnicza....ech, zeby już był lipiec :-D :-D :-D .
Iwona75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona75 » 14.11.2012 16:19

Ale mi wstyd.... :oops:

Kiedyś zachwycałam się " Twoim " Hvarem , a ta relacja gdzieś mi zaginęła wśród innych.... :oops:

Cudne fotki , zapamiętam na pewno jedną z plaż. Może kiedyś...?
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 18.11.2012 17:40

Goniaa super relacja, cudne fotki :)
Po długiej nieobecności znów jestem i wspaniale jest wracać do znajomych miejsc :) Nie wiem czy wiesz, ale wyspa Brac jest mi bardzo bliska, to jedno z moich ulubionych miejsc w Cro :)
Patrząc wstecz wydaje mi się, że moja relacja z 2008 r. spowodowała, że wyspa Brac przesłała być w cieniu Hvaru i bardzo mnie cieszy, że od tamtego czasu coraz więcej cromaniaków odwiedza tą wspaniałą wyspę :)
Ja po 8 razach w Cro, zwiedzam inne piękne miejsca, ale Cro zawsze będzie w moim sercu, na pewno tam wrócimy...
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 19.11.2012 13:16

Uchwyciłaś na zdjęciach piękne miejsca i momenty. Można się rozmarzyć ;)
Goniaa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniaa » 19.11.2012 23:06

Iwona75 napisał(a):Ale mi wstyd.... :oops:

Kiedyś zachwycałam się " Twoim " Hvarem , a ta relacja gdzieś mi zaginęła wśród innych.... :oops:

Cudne fotki , zapamiętam na pewno jedną z plaż. Może kiedyś...?

Iwonko, dziękuję za miłe słowa o "moich" wyspach :)

ines napisał(a):Goniaa super relacja, cudne fotki :)
Po długiej nieobecności znów jestem i wspaniale jest wracać do znajomych miejsc :) Nie wiem czy wiesz, ale wyspa Brac jest mi bardzo bliska, to jedno z moich ulubionych miejsc w Cro :)
Patrząc wstecz wydaje mi się, że moja relacja z 2008 r. spowodowała, że wyspa Brac przesłała być w cieniu Hvaru i bardzo mnie cieszy, że od tamtego czasu coraz więcej cromaniaków odwiedza tą wspaniałą wyspę :)
Ja po 8 razach w Cro, zwiedzam inne piękne miejsca, ale Cro zawsze będzie w moim sercu, na pewno tam wrócimy...

Ines, ja Twoje relacje obczytałam oczywiście, zresztą pewno jak większość tych, którzy na Brać dotarli :)

EithelAmarth napisał(a):Uchwyciłaś na zdjęciach piękne miejsca i momenty. Można się rozmarzyć ;)

Marz, marz, ja też już o następnych wakacjach marzę, a tu jeszcze zima przed nami.... ;)

Może wreszcie w długie zimowe wieczory wykopię resztę zdjęć i dokończę relację.... Bo aż mi wstyd :oops: A z drugiej strony, to tak jakbym jeszcze tam była. Zdjęć z powrotnego promu jeszcze nikt nie widział ;)

:D
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 19.11.2012 23:26

Dzień powrotu do Polski jest idealnym momentem do rozpoczęcia przygotowań do następnych wakacji :mrgreen:
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 22.11.2012 10:47

EithelAmarth napisał(a):Dzień powrotu do Polski jest idealnym momentem do rozpoczęcia przygotowań do następnych wakacji :mrgreen:

Popieram w 100%. :!:

Choć czasem zdarza się pójść dalej: my nasze przyszłoroczne zaplanowaliśmy...rok temu, po powrocie z Korćuli. Tegoroczny Brać "przydarzył" się nieplanowany :lol:
martos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martos » 27.11.2012 16:07

Relacja bardzo ciekawa, mnóstwo pięknych fotek :D a Murvica.... :oops: coś pięknego ! Domyślam się, że jest to jakaś mała wioska, miasteczko? :)
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 30.11.2012 08:34

Murvica jest nawet nie tyle wsią, co osadą. Trochę domów na stromym zboczu, a przy głównej drodze 2 konoby. Powyżej drogi - Smocza Grota, poniżej - plaża.
martos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martos » 30.11.2012 15:42

Marsallah napisał(a):Murvica jest nawet nie tyle wsią, co osadą. Trochę domów na stromym zboczu, a przy głównej drodze 2 konoby. Powyżej drogi - Smocza Grota, poniżej - plaża.

Oj , lubimy odludne miejsca ale w takim razie Murvica chyba przesadnie mała ;) Choć jakby nie patrząc nasza tegoroczna Bosana na Pagu miała tylko 1 konobę :lol:
Goniaa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniaa » 02.12.2012 12:23

martos napisał(a):
Marsallah napisał(a):Murvica jest nawet nie tyle wsią, co osadą. Trochę domów na stromym zboczu, a przy głównej drodze 2 konoby. Powyżej drogi - Smocza Grota, poniżej - plaża.

Oj , lubimy odludne miejsca ale w takim razie Murvica chyba przesadnie mała ;) Choć jakby nie patrząc nasza tegoroczna Bosana na Pagu miała tylko 1 konobę :lol:

Z odludnej Murvicy bardzo blisko do zaludnionego Bolu ;) A plaża w Murvicy - cudo :!: :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.04.2013 18:14

Goniaa napisał(a):Postira dla nas była miejscem idealnym.
Nie za duża, nie za mała, było w niej wszystko co potrzeba :D. A poza tym była doskonałym miejscem wypadowym na wycieczki po wyspie.

Na wycieczkę poza Postirę pierwszy został obrany Škrip – najstarsze miasto na wyspie (a w zasadzie jego pozostałości).
Zapraszam na foto-wycieczkę :D :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Niesamowite uczucie oglądać te zdięcia -DOKŁADNIE TAKIE SAME JAK MOJE!!!! :lol:
Goniaa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniaa » 08.04.2013 21:30

ma77 napisał(a):

Niesamowite uczucie oglądać te zdięcia -DOKŁADNIE TAKIE SAME JAK MOJE!!!! :lol:

... a i ja sobie przy okazji odświeżyłam wspomnienia, tych przepięknych miejsc... :)
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 08.04.2013 21:33

Patrząc na te fotki przekonałem się że Brać to super wybór na pierwszy tydzień naszych wakacji w tym roku. Będziemy spać w postira. A możesz nam coś więcej podpowiedzieć co warto tam zwiedzić i jak wygląda sytuacja z Bolem? Czy faktycznie na złotym rogu jest tak tłocznie że nie warto tam jechać?? POZDROWIONKA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Moja rodzinka na wyspie Brač. - strona 12
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone