a_nula napisał(a):Jestem i ja! Za miesiąc wyjeżdzamy na Brač, więc chętnie poczytam
Szczęściara
Czesiek63 napisał(a):i ja zasiadam wiadomo
No oczywiście, że wiadomo...
-Katka- napisał(a):Chętnie poczytam, pooglądam
może te wszystkie relacje "braciowe " będą inspiracją na przyszły rok
mysza73 napisał(a):Tak dla porządku
ja też się tu zamelduję .
Ciekawa jestem Twoich wrażeń z wyspy .
Goniaa napisał(a):
Ja też Twoją relację poczytuję, tym bardziej, że w tym samym czasie byliśmy w tych samych miejscach
tony montana napisał(a):Goniaa napisał(a):
Ja też Twoją relację poczytuję, tym bardziej, że w tym samym czasie byliśmy w tych samych miejscach
Goniaa - to kiedy Ty dokładnie byłaś w tej Postirze? (ja od 15-25.07)
Goniaa napisał(a):W Supetarze nie planujemy szukać kwatery, gdyż (niesłusznie ) traktujemy go jako miasteczko portowe z całym zamieszaniem z racji funkcji portu.
maslinka napisał(a):Goniaa napisał(a):W Supetarze nie planujemy szukać kwatery, gdyż (niesłusznie ) traktujemy go jako miasteczko portowe z całym zamieszaniem z racji funkcji portu.
Czyli później Supetar zyskał Waszą sympatię? Ja nie wiem, dlaczego jest nielubiany na forum... Próbuję to zmienić, ale może niepotrzebnie, bo będzie tam za dużo ludzi
Goniaa napisał(a):Myślę, że to że akurat trafiliśmy straszny ruch, zamęt, utknęliśmy w dziwnym korku za jakimś autobusem spowodowało, że odjechaliśmy stamtąd.
Goniaa napisał(a):Pierwszy raz „spotykamy”się w Chorwacji z bardzo silnym wiatrem.